{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.088 visninger | Oprettet:

Vandt gangarts klassen {{forumTopicSubject}}

Nyhed fra Heste-nettet.dk:

Skovens Rafael til show off i Sverige

Skovens Rafael (e. Blue Hors Romanov/Tazorba), som vandt gangartskonkurrencen stilsikkert for et par måneder siden i Herning, giver clinic på Hästak i Sverige, tirsdag den 5. maj kl. 19. Det bliver som sædvanligt med Lotte Skærbæk i sadlen, men clinicen ledes af Per Skærbæk.

Hästak er et stort stutteri, hingstestation, træningssted og salgsstald nær Tingsryd, som blandt samarbejder med danske Katrinelund og stald Cajus og tilbyder frostsæd fra blandt andre Heartbeat, Cosmeo, De Noir og nu også Skovens Rafael.

Skovens Rafael fik blandt andet 9,5 for sin fænomenale trav til gangartsklassen for 4,5 og 6-års heste. Publikum var helt oppe på dupperne af begejstring i Herning 2009. Det var tæt på et ti-tal, men dommerne mente, at hingsten var redet en anelse snævert i holdningen, men indkasserede alligevel 9,5 for ridelighed og samlet indtryk. Galop og skridt indbragte 9,0. I 2004 blev hesten solgt for en budsum på 75.000 kroner til Dansk Varmblods følauktion, men skulle siden gå for den rekord høje pris af hele 1,2 mill. kroner som 3-års.

Dengang udtalte Per Skærbæk: "Vi tror på at hingsten kan blive en af verdens bedste indenfor dressur. Det er meget sandsynligt, at den på et tidspunkt vil ride et OL. Det er i hvert fald ambitionen at komme op på et meget, meget højt niveau. Det er en dyr hest, men vi tror så meget på den, at det i sidste ende er en sikker investering. Den har simpelthen ingen fejl", udtalte Per Skærbæk for et par år siden nu.

Der vil blive vist en lang række hingste på Hästak, udover den danske ekvipage, nemlig Crelido, Dirco og Cortus mfl.

Den korte af den lange er, at hesten næsten havde fået 10 for sin trav; men kig venligst billedet TAK!
(link fjernet)

Undskyld men trav er en TOtaktet gangart?! Hvad går der lige galt for DRF (endnu engang)
Hvis de er SÅ uvidende at de IKKE kan se at deres "OL potentiale" har en tretaktet trav? øøh undskyld men skal varmblods heste til at gå en videreudviklet form for tölt eller hva for at kunne gå en god trav? :s


Kommentarer på:  Vandt gangarts klassen
Kommentér på:
Vandt gangarts klassen

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x