{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.450 visninger | Oprettet:

Ridefysioterapeut Claus Toftgaard {{forumTopicSubject}}

Kan din hest blive bedre gående?
Kom og lær, hvordan du hjælper den til det…

Lørdag d.21. august slår Stald Lindballe og diplomeret hestemassør Brigitta R. Villumsen dørene op til en spændende dag, hvor fysioterapeut og eksamineret træner Claus Toftgaard afholder kursus med fokus på hestens anatomi og bevægeapparat samt rytterens indflydelse på hesten.

Claus Toftgaard Jørgensen har redet konkurrencer både i springning på MA niveau, dressur på intermediaire I niveau og military. Han har været træner for pony-junior- og young riders i dressur i mange år. I sit arbejde fokuserer Claus på, at vores heste præsterer bedre, hvis vi som ryttere forstår, hvordan vi hjælper hesten til at arbejde med et anatomisk korrekt og frit bevægemønster.

Kursusdagen bliver sammensat af både teori og praktisk udførelse:
Lørdag den 21. august 2010
Tidsplan:
10.00 – 12.00 teori
12.00 – 13.00 frokost
13.00 – 17.00 ridning

Den teoretiske del vil fokusere på gennemgang af hestens anatomi og bevægeapparat. Endvidere vil det blive gennemgået, hvorfor korrekt træning er så væsentlig, og hvordan den udføres. Der vil også blive forklaret om rytterens (store) indflydelse på hesten og om, hvordan rytteren ved interaktion med hesten gennem sadel, bøjler og tøjler kan understøtte en bedre præstation frem for utilsigtet at opnå nedsat præstation og skader. Hør også om den nyeste forskning på området.
Den praktiske del af kurset består af undervisning med konkrete råd og vejledning ud fra den enkelte hest og rytters behov. Her vil der eksempelvis blive undervist i rytterens korrekte opstilling, balance og brug af vægtfordeling – og dermed understøttelse af hestens frie bevægelse og forbedrede præstation.

Stald Lindballe stiller faciliteter til rådighed på dagen. Den teoretiske del foregår i rytterstuen, og kursister, der medbringer hest, får opstaldning i rummelige, lyse bokse.
Medbring egen foder til hesten og mad og drikke til dig selv.

Praktiske informationer:
Kurset afholdes på Stald Lindballe, Prins Burisvej 82, 7500 Holstebro. www.staldlindballe.dk

Pris: 1475 kr.Tilmelding skal ske til Brigitta R. Villumsen, tlf nr 26258058 senest d.7.8.2010.

Kursusgebyret indbetales til Nordea Bank reg. nr.: 9585 på kontonr. 6874 710 731 ved tilmelding. Husk at skrive navn samt ”CTJ-kursus” ved betalingen.

Deltagelse på kurset sker efter ”først til mølle princippet” og er først sikret ved indbetaling af kursusgebyr. Max deltagerantal er 8 stk.

Læs mere om Claus Toftgaard Jørgensen på http://www.dyrefysioterapi.dk/


Kommentarer på:  Ridefysioterapeut Claus Toftgaard
Kommentér på:
Ridefysioterapeut Claus Toftgaard

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x