{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
608 visninger | Oprettet:

Havd fanden?!?!? {{forumTopicSubject}}

Jeg har haft Molly i ca. 2 ugers tid nu. Hun begyndte at tørhoste lidt efter et par dage, hvilket jo er meget normalt, når hun kommer ind i en stald, hvor der er mange heste i. Så har jeg givet hende mash, kamomille osv., men hun hostede stadig MEGET lidt.

Så kom dyrlægen.

Hun lyttede til Mollys lunger i ca. 2 sek, og BANG: "Den har asmatisk bronkitis." Hvad fanden i helvedet bilder hun sig ind?! Det kan ikke bare blive diagnositeret ved at lytte lidt til lungerne, der skal scanninger, endoskopi og alt muligt andet lort til! "Asmatisk bronkitis" - hun kunne lige så godt have dødsdømt hende :S .. Så ringede jeg til min egen dyrlæge (det var min søsters dyrlæge de rhavde kigget på hende), og han reagerede akkurat på samme måde som jeg, og det samme gjorde han jeg har købt hende af.

Det er ca. det samme, som hvis en læge trykker en to gange på maven, og siger man har kræft i alle indvolde.

Nå, ville bare lige af med noget vrede :o)


Kommentarer på:  Havd fanden?!?!?
 • #1   24. jul 2008 Jeg blev bare SÅ rasende! Jeg havde en fjordhest/dv blanding førhen, der havde slidgigt i begge forben, så den skulle aflives, fordi han var 28 - også nu: jeg vil ikke lyde følelseskold eller noget som helst, men havde hun haft astmatisk bronkitis; så ved jeg virkelig ikke jeg havde beholdt hende, for kan ikke overskue endnu en hammer syg hest smiley Og naturligvis elsker jeg Molly højere end noget andet; men det er for min ryg, at jeg har en hest, for det hjælper på mkin ryg; og hvis jeg ikke kan ride, så er det surt at have en hest til 10.000 som jeg kun kan klappe og give grime på smiley

 • #3   25. jul 2008 Jeg har tilkaldt min egen dyrlæge; han kommer her i næste uge.

  Men det "sjove" af det hele:

  Jeg har købt Molly af en "hstehandler" jeg kender og har MEGET tiltro til; der er heste fra overalt i DK, med div. forskellige ting, som hun SAGTENS kan få "flyttesyge" af, når hun bare førhen har stået alene på en mark. Så kommer hun hen i vores stald, hvor alle er "nye" heste derude. Så det kan sagtens tænkes det bare er en forkølelse, for hun var først snottet, og begyndte så at tørhoste.

  MEN - først sagde hende dyrlægen "Molly er en fin fjordhest, har kun en fedtkam; MEN DET ER JO INGENTING."

  2 min. efter siger hun; Du må ikke give hende så meget foder (det skal lige siges hun får 1 x Travo, 2 x Kieselgur, en MEGET lille håndfuld müsli og 1 x hvidløg - det kan næppe regnes for meget foder).

  Er det en modsigelse, eller er det en modsigelse? :o)Kommentér på:
Havd fanden?!?!?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x