Simquestria

Medlemmer: 2
Oprettet: 02-08-2019
Admin: Maria & Co.
Simquestria er et sims 3 fællesskab, hvor du kan udleve din drøm om at eje dit helt eget virtuelle stutteri. Om det er en privat-, avls- eller stævne-stald, er helt op til dig! Kun fantasien sætter grænser!

I Simquestria vil der være en masse sjove og spændende aktiviteter, som man kan deltage i. Man kan deltage i stævner med sine heste og opnå titler, samt point, og man kan kåre sine heste, hvor de kan opnå avlsgodkendelse og selvfølgelig også point. Jo flere titler og point, jo mere værd er din hest. Dette har vi prøvet at gøre vores primære fokus istedet for mange andre fællesskaber hvor salg og avl ses meget. Det er selvfølgelig stadig muligt at sælge og avle hvis man foretrækker dette, læg blot mærke til vores standard aldringssystem som vi opfordre folk til at bruge (det er dog intet krav).

Vi er 3 simsglade piger der står bag dette fællesskab. Vi har i flere år været en del af andre fællesskaber, men følte nu trang til at oprette vores eget lille fællesskab ved siden af. Der er plads til alle, der har lyst til at være en del af fællesskabet og vi gør vores bedste for at gøre fællesskabet hyggeligt for alle. Tilmeld dig siden, ved at oprette en bruger og gå på opdagelse i vores forum. Men før det, beder vi jer om at læse vores regler, så i ved hvad det går ud på.

Har du spørgsmål efter du har oprettet dig som bruger er du velkommen til at skrive i generel diskussion under forummet eller kontakte en af administratorene.

Mvh Admin Teamet.
Gruppens betingelser

1. Ordentlig opførsel generelt!
2. Ingen racistiske eller på anden måde stødende kommentarer!
3. Reklamer for andre hjemmesider er ikke tilladt
4. Kommercielle emner er ikke tilladt

Søg i gruppens forum

Seneste annoncer fra gruppen

Se alle annoncer fra gruppen
x