{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
716 visninger | Oprettet:

Motion af 1 års? {{forumTopicSubject}}

Hej smiley

Jeg har fik her for ca 3-4 måneder siden foræret en 1 års DV hoppe, som allerede nu er omkring de 165 cm (hun er/bliver kæmpe).

Hun står opstaldet på en lille privat gård, hvor hestene kommer på fold hver dag. De kommer ud kl 7 om morgenen og bliver taget ind igen ved 4-5 tiden, så de har meget foldtid.

Men er i tvivl om, om min 1 års laver nok ude på folden, for har lige læst en artikkel om plage i 'ridehesten', hvor de skriver om at det er godt for plage at bevæge sig, da det styrker deres led osv..

Hun legede ofte med en 7 års hest, som også var meget legesyg, men den flyttetede i sidste uge. Så nu er der kun min 1 års og to gamle ponyer tilbage, som er 20 og 22 år, og de gider jo ikke lege med hende.
Tror faktisk bare hun står og spiser hø ved høhækken det meste af dagen nu.

Havde hende på banen i går, hvor jeg legede lidt med hende (har sådan en stor motionsbold hun godt kan li), og fik hende til at løbe lidt rundt.
Og tænkte så om det måske ville være en god idé at have hende på banen lidt oftere, så jeg er sikker på hun får sig rørt lidt.

Hvad synes i? og tror i hun keder sig nu hvor hun kun står sammen med to gamle ponyer?


Kommentarer på:  Motion af 1 års?
  • #2   19. nov 2011 lurer lige med har selv en på lidt over et år på mit sted og jeg har ridehal så vil da også gerne ha lidt fif

  • #3   19. nov 2011 Okey, jeg må bare tage hende med på banen lidt oftere smiley

    Tør bare ikke helt at lade hende springe endnu, da hegnet på ridebanen ikke er særlig højt. Så er bange for at hun springer over hegnet, hvis hun først får smag for at springe smiley Det går hende nemlig kun til hendes bringe, og min 2 års, som var mindre, sprang nemlig over ridebanehegnet engang og efter det kunne jeg ikke have ham på banen alene uden han sprang over smiley


  • #5   20. nov 2011 Ingen spring til en 1 års, det giver sig selv =)

    Lær hende tricks, gå ture ud i det blå så hun får set verden, hav hende på banen og løslonger hende... Hvis hun ikke allerede går i løsdrift, kan jeg kun anbefale dette.. Har du mulighed for at sætte grovfoder og vand langt fra hinanden, så gør det =)


  • #6   20. nov 2011 Okey smiley

    Ja, har oss tænkt på at hun skal i gang med at lære, at forskellige ting som fx plastik osv ikke er farligt.
    Men hun er stadig meget rå, da hun ikke rigtig har været i hånd inden jeg fik hende, så er stadig ved at lære hende nogen grund ting, som at få løftet ben og generelt at føle sig helt tryg ved mennesker. Så måske skal jeg lige vente lidt med at vise hende "farlige" ting smiley

    Desuden har hun det også med at gå i panik, hvis en af de andre heste bliver trukket ud fra stalden, for de er jo kun 3 heste i stalden pt og hun skulle jo nødig blive glemt smiley
    Så det med at gå tur er oss noget vi tager stille og roligt, da hun let panikker hvis hun bliver trukket for langt væk fra de andre heste smiley
    Men hvis en af de andre heste er med på tur, er hun stille og rolig.


  • #8   20. nov 2011 Ja, gør jeg oss smiley Vil tage hende på banen så tit som muligt (det bliver hurtigt mørkt for tiden).

    Og så er første mål at lære hende at få renset hove, hvilket er ret svært da hun spjætter en hel del med de lange ben smiley
    Hun har haft smed og det gik nogenlunde, men smeden er nok oss bedre til at holde fast i hendes ben, når hun begynder at spjætte end jeg er, hehe..


Kommentér på:
Motion af 1 års?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce