{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.268 visninger | Oprettet:

Dubarry støvler ødelagt - forsikring? {{forumTopicSubject}}

Hej derude!
Jeg står i en rigtig uheldig situation.
I sidste uge (torsdag) var jeg ude og handle efter ridning i City Vest i Brabrand. Jeg skulle med en rulletrappe op, og pludselig da jeg står på rulletrappen hører jeg et grumt "ritsjh" - jeg kigge ned, og en løs skrue på siden af rulletrappen har rykket et hul i mine elskede dubarry (cashel) støvler. På siden af rulletrappen stikker der cirka 5-7 cm skarp kant up på grund af den løse skrue.
Jeg går selvfølgelig ned i informationen og spørger om deres forsikring dækker, de får navn og adresse og siger at jeg vil høre fra dem.
Men men men.. Her er problemet:
Støvlerne har jeg fået i gave, og har ikke selv kvitteringen og kan ikke længere få fat i den. Jeg ved at de var på tilbud til omkring 1500-1600, men skal jeg have den tilsvarende model koster den 2400 - den kan ikke længere købes på tilbud.
Jeg har æsken fra støvlerne - der står både købsdato og pris (gammel pris, før de var sat ned) på..
Er der nogen af jer der har prøvet noget lignende, eller har en idé om hvor jeg står i denne forsikringssag? Jeg vil jo allerhelst have et par nye..
Kommentarer på:  Dubarry støvler ødelagt - forsikring?
 • #1   17. mar 2010 jeg tror du skal tage en snak med dit forsikringsselskab og med indkøbscenteret og finde ud af en løsning det skulle være centeret der skal betale vil jeg mene

 • #2   17. mar 2010 Jeg ville tage nogen billeder af trappen hvor skaden er sket, så du har bevis på at det er deres fejl.

 • #3   17. mar 2010 Flere af personalet så det sted på trappen, hvor det var sket - jeg har flere "vidner" og det kan muligvis også ses på overvågningskammeraet. Trappens kant blev hurtigt lavet, da de selvfølgelig ikke ville have flere skader.
  Jeg har nu lige ringet til forbrugerrådet (en mulighed jeg kom i tanker om efter jeg havde oprettet indlægget), som siger at jeg er berretiget til erstatning (det er selvfølgelig butikkens forsikring der skal betale). Manden jeg talte med, sagde også at den manglende kvittering ikke burde blive et problem, fordi jeg har æsken, hvor der både står købsdato og pris på..
  Så nu er det bare med at krydse fingre!


 • #4   17. mar 2010 Super. smiley Hold lige os opdateret om udfaldet. smiley Kunne jo være vi en dag fik gavn af din viden. smiley

 • #5   17. mar 2010 Lige en opdatering! smiley
  Jeg fik fat i manden som står for sådan nogle ting i City Vest, som fortalte at jeg skulle ringe til min egen forsikring.
  Der er nu oprettet en skadessag i mit forsikringsselskab, og de sender så sagen videre til City Vests forsikringsselskab.
  Jeg skal have dækket støvlerne så jeg får et par magen til, men da min model ikke længere er til at støve op i Danmark i min størrelse (dubarry cashel, str. 41), skal jeg have et par nogenlunde tilsvarende. Det ender muligvis med at blive dubarry galway modellen som dog koster 400 kr mere.
  Det er efterhånden nogenlunde sikkert at jeg får et par nye, men inden noget er helt 100% sikkert, skal sagen igennem City Vests forsikring.. Så kryds stadig fingre for mig! smiley
  Pyha, det er en værre omgang "rundringning" - det er godt nok ikke bare lige sådan til.. Heh.. Men forhåbentligt det hele værd..


 • #6   17. mar 2010 Ikke helt det samme, men jeg røg af hesten og smadrede min gpa hjelm. Den kostede en del mere da jeg købte den, men forsikringen dækkede så den nye pris, også skulle jeg lige betale en selvrisiko, men fik det meste dækket. Havde ingen kvittering da hjelmen er et par år gammel, men var intet problem.

 • #7   18. mar 2010 Jeg snakkede med mit forsikringsselskab igen i går eftermiddags, og da støvlerne ikke længere kan købes i Danmark i min størrelse, erstatter de så jeg får et par der minder om. Det er Dubarry Galway modellen, som dog koster 2800. Jeg har allerede 1775 kr. på vej fra mit eget forsikringsselskab, og de sender så en anmodning til City Vests forsikring (codan) om at få betalt det resterende beløb på 1025 - som svarer til min selvrisiko.
  Damen jeg snakkede med i mit forsikringsselskab, sagde at det ville være mærkeligt, hvis Codan ikke dækker resten.. Super fedt!
  De har hverken skulle se kvittering, æske eller støvler - og støvlerne kan jeg beholde.. Hullet på støvlerne kan reperes - så hvis jeg får de 1025 fra Codan hedder det nyt fjernsyn til mig! (Muhahaha!) - helt kanont - og utroligt nok helt uden snyd! smiley


Kommentér på:
Dubarry støvler ødelagt - forsikring?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside