{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

På tur med action cam

346 visninger | Oprettet: 28. mar 2020

På tur med action cam

Her er en samling videoklip fra mine to første rideture med action cam! (OG ny sadel endda :) ) Der er lagt en god sang over, så er det lidt sjovere at kigge med end uden lyd (jeg har klippet videolyden ud).
Den første tur var med en anden fra stalden og hendes pony, og den anden tur var med både Zache og Dolly, hvor en af de andre ponyejere red Dolly :D
Det er nogle små ture i vores lille skov (som vi kalder den første skov fordi der er flere på række med en vejen imellem indimellem :p ).
Jeg har klippet mennesker ud.
Mit action cam er et Sjcam 5000wifi :D
Jeg eksperimenterer stadig med vinklen så nogle af videoklippene har lidt mere jord med end tiltænkt, jeg vil gerne have horisonten med samtidig med at jeg gerne vil have massere af Zache med (måske skal jeg ud i et chest mount?).
Som det kan ses på videoen er vi nået til den tid på året hvor jeg skal have fundet Zaches uv fluemaske, han ryster lige lidt for meget på hovedet.
Men det ser ud til at jeg holder mit hoved skævt (eller at noget andet er skævt), det har jeg før fået at vide af en underviser ;)
Jeg elsker at kunne gense vores ture, nøj det er lækkert! :D

Mette M. K.
VIP
Kvinde | 28 år | Oprettet: 13. aug 2010


Kommentér på:
På tur med action cam
  •   28. mar 2020 Haha?? Det gør jeg nok på flere måder?? Det bliver gjort indimellem, men meget af vores skov er sådan nogle store grusstier og vi kan ikke galoppere hele tiden ?? Hvis ikke det var for boots så ville Zache heller ikke have lyst til at løbe særligt stærkt?? Derudover går og cykler der også mennesker i skoven så det er lige med at holde øje med dem også?? Jeg er heller ikke helt så stor fan af fræseture længere, jeg elsker en god galop men i det rigtige tempo??

  •   28. mar 2020 Hvordan pokker klarer du at IKKE drøne af sted i fuld galop på de lange strækninger?? smiley smiley :-D smiley det kunne jeg ikke lade være med smiley smiley

    Mvh TT


Annonce