{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Knag 2002

4.124 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jacqueline H
Kvinde | 32 år | Oprettet: 11. apr 2006


Fjordhest Knag

Fødselsår:
2002
Højde:
1.32 Han er ikke så høj, bare lille og hurtig :)
Temperament
Rolig, men opmærksom. Der skal helst ske noget hele tiden, og han skal nok sørge for at få gang i omgivelserne hvis det bliver for kedeligt
Gangarter
Fine. Han har selvfølgelig blære gangarter når han skal vise sig, og de er bare helt i top. Ellers er han gangarter friske
Stævner
Nej
Stamtavle
Far: Birk halsnæs 1 KL +årets hingst i 2000

Farfar: Pikant halsnæs 1 KL

Mor: Katinka 2 KL A

Mormor: Julie halsnæs 1 KL A + Guldmedalje

OSV.
Køn
Vallak, desværre...
(Har gået som hingst til han var 2-3 år)
Bemærkninger
ALLE FORDOMME OM FJORDHESTEN DØR HER!


Vi har næsten lige købt ham, så kender ham ikke så godt
endnu. Da vi var ude at kigge på ham stod han bare så roligt, og fandt sig i alt. Han virkede lige som dem pony vi søgte. Men da vi så fik ham hjem skete der ting og sager. Den lille søde vallak vi så derude var "ligepluselig" blevet til en lille hidsig hingst specielt når han har skulle vise sig for de andre. Første gang han kom ud folden, var han med det samme oppe og stejle mod de andre, og det skal siges at når han er oppe, så er han højt oppe. Han skal også prøve kræfter med vores store Quarter vallak, men han har vist fundet ud af at det er sikrest at holde sig til hopperne, som ikke er højere en 1.20. Men han virker stolt :)
Men bortset fra den lidt hidsige side af ham, er han meget sød. Han er stortset ikke bange for noget, og tager det meste i stiv arm. Han er lidt oppe at køre nu, men vi håber han snart falder til, så vi kan kommme i gang med at få ham redet.

Knag har nu været hos os i noget tid, og vi har virkelig fundet ud af hvilken lille pony han er. Både positivt, og i det negative. Vi har været meget tæt på at levere ham tilbage, da han lavede meget påstyr i stalden, og på marken. Knag og min mors store Quarter vallak kan bare ikke tåle hinanden! De går dog ikke på mark sammen, men så snart de kan komme til det, står de over hegnet og stejler og bidder hinanden. De opføre sig rigtig hingstet, og bidder efter struben. Vi har derfor været nød til at invistrere i noget ekstra hegn, som sidder oven over det vores træhegn. Så det ser pt lidt fængelseagtigt ud hjemme ved os, men vi håber da de snart kan falde lidt til ro, og opføre sig som rigtige mænd ;)

Vi har også haft ham ude at strigle, og jeg må sige at dér overraskede han os. Han stod bare bomstille da min lille søster strigle ham. Han havde sænket hovede, og slap underlæbe, og lod sig bare pusse om. Så han er både den vilde lille hingst på marken, og den sødeste vallak i hænder, og det er jo dejligt nok.

17/12 07 :

Vi har ikke fået redet ham endnu, da jeg pt har brækket et ben, så det må vente. Derfor heller ingen ridebilleder. Og beklager derfor også markbillederne, men må ikke lige springe helt ud på marken med et kamera, lige nu i hvertfald :)

Opdatering:

Så har vi nu haft Knag i et lille halvt års tid, og han er selfølgelig i mellem tiden blevet redet. Dér viser han sig rigtig godt og søger pænt ned når vi ber ham om det. Under rytter er han fremadgående, men på en dejlig styrbar måde. Det er dejligt med en fjordhest man ikke skal sparke igang.



Kommentér på:
Fjordhest Knag
Annonce