Blogsektionen er live!

Blogsektionen er live!

1575visninger 3 svar | 25. jan 2016
Vi er rigtig glade for at kunne præsentere de første indlæg fra HG-bloggerne :)

Ideen med blogsektionen er bl.a. at skabe et sted, hvor der vil blive delt gode råd og spændende opdateringer fra hesteverdenen - et sted hvor du kan læse alt om heste!

De første indlæg omhandler bl.a. rideudstyr, gode råd til salgsbilleder, telepati, mishandling, western, longetræning og et væld af andre spændende emner. 

Der er flere introduktioner og flere indlæg på vej - men vi starter ud med en række indlæg fra følgende HG-bloggere:

Camilla Stormont arbejder fuldtid som hestetræner og er uddannet hesteadfærdsterapeut (med speciale i heste med problemadfærd fra ryggen og jorden samt agility/jordtræning). Læs hendes første indlæg her.

DD: 
DD har været med på HG i flere år, ved en masse om heste og har bl.a. erfaring som dommer hos Intershowhorse. På bloggen kan du bl.a. læse hendes gode tips og meninger om aktuelle emner i hesteverden. Læs første indlæg her.

Mette har redet, siden hun var 9 år gammel, og er bl.a. superskarp til gør-det-selv-tricks. Tjek hendes første indlæg ud her, hvor hun forklarer, hvordan du laver dit eget hønet

Sanne er fotograf, og vil bl.a. dele ud af sin store viden om udstyr, motiver og fotos i bloggen. Læs hendes første indlæg her - så lærer du, hvordan du tager de helt rigtige salgsbilleder af en hest.  

Emilie har 3 skønne heste, som hun træner en masse forskellige discipliner med. Derudover underviser hun en del ekvipager og er i gang med en uddannelse i telepatisk kommunikation. Læs hendes første indlæg om telepati her.

Stinne rider LC i både dressur og spring, og rider for Høsterkøb Rideklub, hvor hun også sidder i juniorudvalget. Stinne vil bl.a. opdatere om træningen med sin hest Findus - du kan læse første indlæg om Sjællandsmesterskab for fjordheste 2015 her

Anna har redet i ca. 8 år og er p.t. i gang med at ride military. Hun har desuden hevet en del placeringer hjem i LC og LB-klasser inden for springning. Anna vil bl.a. fortælle om sin træning sammen med Bronco og du kan læse det første indlæg her.

Louise har haft egen hest siden 2004, og vil bl.a. komme med gode træningstips i bloggen. Læs Louises første indlæg om “Longeteknik - træning af overlinjen” her.

Sofie er tidligere dressurrytter, nu omskolet til westernrytter. Aktivt deltagende i youth-divisionen til western shows, udelukkende equitationdiscipliner. I bruttotruppen for den danske quarterforenings ungdomslandshold 2015/2016. Læs hendes første indlæg om westernridning her.

Katrine brænder for heste og er selv aktiv stævnerytter ude på springbanerne. Hun vil bl.a. opdatere om, hvordan hun tackler hverdagen med hestene, og fortælle om de ting hun bruger til sine heste. Du kan læse Katrines første indlæg om rideudstyr her. 

Vi håber, I synes om den nye sektion, og alle er naturligvis velkomne til at give noget feedback på det hele :)

Interesseret i at blive HG-blogger? Så send en ansøgning til HesteGalleri-profilen med et forslag til et blogindlæg og et par ord om dig selv. 

Mvh. HesteGalleri

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Blogsektionen er live!
Kommentér på:
Blogsektionen er live!
Annonce