{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
706 visninger | Oprettet:

Træningsdag d. 27 marts / træf. {{forumTopicSubject}}

Hej alle.

D. 27 marts bliver der dressur træning på humlebækvej nr 38, fredensborg.

Den første del af dagen bliver der dressur træning og ridning af LD2 program, og anden halvdel er horse-agility. Man deltager efter egen vilje, og styrke. Der er støtte hest til alle ting, peter, og trækker, jeg og suzanne, hvis man har brug for det. Vi tager hensyn til hver enkelt, og skal forsøge at gøre dagen til for hestenes tryghed og fordel.

Beskrivelse:

ankomst kl 10 - 10.30 ( man er velkommen til at komme før fra 8.30 af). Derefter (kl 11- 11-45) vil der være en intro, hvor vi fortæller kort om hinanden og hesten og vores evt problemer ( hvis der er nogen), mens vi lige går banen rundt med hestene i hånden. ( og evt andre steder vi skal opholde os). Vi sadler stille og roligt op herefter.

12.15 -13.15Vi opvarmer med diverse horsegames som heste jeopardy, heste fodbold og trav/skridt opvarmning m. bomme og kegler.

13.15 - 14.45 Vi ridder dressur programmet og bagefter vil dommeren individuelt graduere og kommentere hver enkelt ekvipage ( hvis ønsket). Programmet kan rides for lange liner, trækkes eller rides, og man kan få trækker og støttehest med alt efter vilje. Herefter vil der blive udleveret priser til de 3 bedste ekvipager. Tager nok lidt tid, så vi ved ikke hvornår præcis agilityen starter.

pause, hvor hestene kan få lov til at gå frit på banen og rulle sig eller få en slapper, og spise kvalitets hø og wrap. Sandwiches til rytterne.

Agility programmet starter " tullamore programmet " :P, hvor i 1 uge før træningsdagen vil få en plan over banen i skal igennem, og hvordan hver øvelse skal håndteres. Programmet kan følges med peter og egen hest, eller bare peter hvis man kommer uden hest. Igen, får vinderen ( det løber på tid), en præmie smiley

Herefter er dagen slut, sidste del tager nok 2 timer. Man kan tage hjem efter vilje, og man er velkommen til at give en hånd med oprydningen - men ikke påkrævet smiley


Kommentarer på:  Træningsdag d. 27 marts / træf.
Kommentér på:
Træningsdag d. 27 marts / træf.

Annonce