{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.411 visninger | Oprettet:

Dressur der holder hesten sund og rask {{forumTopicSubject}}

Dressur - der holder hesten sund og rask
OBS!!!! Ny dato!!!! Pga vejret vil kurset blive flyttet til fre,lør,søn d18-20 feb og udviget med en dag. Tak for den stor interesse! der er nu plads til et par enkle ryttere mere:-) Og stadig god plads til tilskuere;-)

Kursus med Nicole Weinauge, licenseret underviser af den franske ridemester Philippe Karl, Ecole de Légèretè (lethedens skole), på Stald Egely ved Køge (Ejby)D 18-20 feb. Der er plads til nye som "gamle" ryttere.
Efter at have afholdt 4 spændende kurser i "Lethedens skole" ("Ecole de Légèreté") med Nicole på Fyn med meget positiv tilbagemeldinger, byder vi på endnu et interessant kursus med lækker mad og god atmosfære på Sjælland. Der er plads til 8 ryttere med hest. Derudover er der god plads til interesserede, som vil deltage uden hest. Kurset foregår på engelsk. Der er mulighed for delvis oversættelse til tysk og dansk.

Program: for ryttere der deltager for første gang(ridning for øvede ryttere)
Fredag d 18 feb, kl. 10.00 - ca. 19.30
Vi starter kurset med teori kl. 10:00.
Efter middagspausen arbejdes med hestene i trense for hånden/fra jorden.Håndarbejde: mobilisering af underkæben, fleksioner/gymnastiske bøjninger, overgange, og forberedelse til sidebevægelser.
Fællesspisning for de interesserede.
Lørdag og Søndag 19-20 feb kl. 09.00 - ca. 18.00
Starter med en times træning pr. hest i tøjleføring (rytterens hånd og hestens mund), fleksionsøvelser, ligevægten / den naturlige skævhed (at kunne mærke skævheden, og tage de første skridt tilen korrektion af denne), ændring af den vertikale og horisontale ligevægt, gymnasticerendeelementer (at arbejde sig frem til smidighed og løsgjorthed).
Afsluttende samtale for rytterne om, hvordan den videre træning med hesten bør forløbe.

Priser:
Deltager med hest: 2900.inkl. varm middagsmad, samt kaffe/te og kage omeftermiddagen.
Opstaldning på 450 kr.for 3 dage, betales ved ankomst til Lisette Pelsen.
Eget kraftfoder med navn medbringes. Der tilbydes wrap i prisen.Hø kan købes for 2 kr. kg
Deltager uden hest: 750. inkl. varm middagsmad for begge dage, samt kaffe/te og kage omeftermiddagen.
Der kan købes juice, kakao og anden drikkelse på stedet.
Der arrangeres aftensmad til en hyggelig aften, lørdag, for alle interesserede for 150,00 kr. pr. person.

Bindende tilmelding til Heike Wilde pr. mail, efter "først til mølle princip". Efter tilmeldingen overføres kursus beløb samt evt. 150 kr. for deltagelse i spisning lørdag aften til Danske Bank.
kontonr:3216-10514223 for at gøre tilmeldingen bliver gældende. (DETTE SKAL SKE INDENFOR 8 DAGE EFTER TILMELDINGEN) Husk navn på indbetalingen!
Der vil ugen før kurset blive sendt e-mail med tidsplanen til deltagerne.
Kontaktpersonfor tilmeldinger: Heike Wilde, +45 40 15 25 38 heikewilde@gmail.com
www.heikewilde.dk
Kontaktperson på stedet: Lisette Pelsen Lpelsen@hotmail.com Tlf: 24264565..
Sted. Stald Egely, Dalbyvej 56, 4623 Lille Skensved (Køge)


"Ecole de Légèreté" eller "Lethedens skole"
Få et indtryk af, hvad der gemmer sig bag "Ecole de Légèreté". En behagelig og blid måde at arbejde med hesten på. En træningsform der gør hesten sund og holdbar, uanset hvilken disciplin du er til. Nicole Weinauge er en meget omhyggelig og nærværende person med en fantastisk fornemmelse af hesten. Nicole har i 11 år redet hos den franske ridemester Philippe Karl, og har haft licens siden 2007. Dvs. hun er uddannet underviser indenfor denne klassiske ridekunst, hvor den gamle klassiske viden om hesten som individ og om dens fysiske holdbarhed, er i højsæde. En viden der desværre er ved at forsvinde.
Desuden kan du opleve Nicole ride sin hingst på "Store heste dag", som skuets højde punkt, ved Roskilde i september 2011, hvor hun vil vise en afbalanceret og velredet hest.

Nicoles nøgleord er; Inspiration: Hest - Filosofi: Respekt - Kommunikation - Samarbejde.
"Ønsker du som hesteejer og rytter, at du og din hest i jeres uddannelse er i gode hænder og bliver nøje forstået?I forgrunden af min uddannelse står respekt for hestens naturlighed, men også et hvert menneskes individualitet.På den måde bliver du og din hest tilpasset jeres muligheder og i en god atmosfære fordret.Stræber du efter lethed i ridningen? En måde at ride på, som gør det så let som muligt for dig og din hest at kommunikerer med hinanden?Målet med min skoling af hest og rytter, består deri, fint og sensibelt at opbygge kommunikationen med hinanden.Derigennem opnås gensidig tillid og en præcis og frem for alt en selvfølgelig forståelse afhinanden.I alle ride retninger søger enhver rytter og hesteejer efter, at indgå en god forbindelse med sin hest.Som resultat af at arbejde med respekt og en fin kommunikation, kommer der veje frem, der fører tilet harmonisk samarbejde og en tæt sammen knytning.I min uddannelse af rytter og heste er alle, uafhængig af deres ridedisciplin, hjertelig velkommen.Om interessen er konkurrence eller ren hyggeridning, så ser jeg hesten som en helhed i mit uddannelseskoncept, og giver rytteren varianter af gymnasticering for hånden, som muliggør det at træne hesten sund.
Konceptet "dressur der holder hesten sund og rask" bringer dig på denne vej.

Det er et koncept, der handler om helheds og helbredsmæssig syn med følgende omdrejningspunkter:Sadelkundskab, lære om anatomi, lære om bevægelse - naturlige skævhed/ligevægt, kommunikationrytterens hånd & hestemund, siddeskoling, arbejde fra jorden - gymnasticerende forberedelse,gymnastiske elementer under sadel, lektionsarbejde - optimering af fleksibiliteten."Se mere på Nicoles hjemmeside på www.nicoleweinauge.de
Tilmelding pr. mail efter "først til mølle princip" til Heike Wilde og derefter først gældende efter
indbetaling.Se http://www.heikewilde.dk

Tjek evt . Eponatv for info(betalings Tv)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dressur der holder hesten sund og rask
Kommentér på:
Dressur der holder hesten sund og rask

Annonce