{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
257 visninger | Oprettet:

Kapsun str. Shetland {{forumTopicSubject}}

Jeg er på udkig efter en billig kapsun i str. shetland. Jeg er godt klar over at en ordentlig læderkapsun med kæde er sagen og kan fås i mindre størrelser, men jeg skal formentlig ikke bruge den ret meget og der er andet udstyr jeg hellere vil kaste de penge efter.

Jeg er faldet over disse:
https://www.kramer.co.uk/Horse/Lungeing-Horse-Groundwork-Vaulting/Lungeing/Cavessons/Lunge-Headcollar-Freedom?pn=540173-SH-S
https://www.kramer.co.uk/Horse/Lungeing-Horse-Groundwork-Vaulting/Lungeing/Cavessons/Cavesson-Alina?pn=540148-SH-S
https://www.ponnypop.se/hast-ponny/longering-seldon/kapson-sky-blue.html

Jeg synes dog at fragten fra krämer.de er temmelig dyr, så jeg tænker at UK også er det. Ponnypop har for lidt andet som jeg vil have med også og så er en dyr fragt træls.
Jeg er altså faldet over nogen lignende den fra Ponnypop på en dansk side, men jeg kan bare ikke finde den igen. Dum som jeg er har jeg ikke gemt linket og det er næsten håbløst at gå igennem min historik. De oplyser heller ikke mærker, så det er ikke til at finde. Jeg kan slet ikke finde showmaster-kapsuner på dansk, har mærket et andet navn her?

Hvad findes der i det prisleje? Og den type? Gerne danske forhandlere eller en fragt der er til at betale. Det er et pls hvis de har andet udstyr i shetlænder-størrelse.
Kommentarer på:  Kapsun str. Shetland
Kommentér på:
Kapsun str. Shetland