{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
848 visninger | Oprettet:

Selvpas opstaldning {{forumTopicSubject}}

Da der er sket en masse ret hurtigt, som gør at jeg fra august af kun står med en hest i stalden, som jeg egentlig gerne vil have på rideskole et halvt års tid for at få redet en hel masse, har jeg nu valgt at udleje mine bokse som selvpasser stald.. Før var det 100% fuldpas.

Men vil gerne høre fra nogen andre som har valgt denne model, eller evt fravalgt den, om det kan fungere? Og er der overhovedet interesse for det?

Det jeg selv tænker kan blive et problem er at skaffe halm/spåner og om folk vil det besvær?

Det gode jeg kan se er at man kan have sin hest på 100% sine egne betingelser, plus at man hvis de 3 bokse bliver lejet ud kan lave indbyrdes aftaler omkring udlukning, fodring osv.Vi flyttede hertil i november sidste år, og må sige at jeg synes opstaldning er meget billigt her i nordjylland, og kan ikke helt forstå hvordan folk kan gøre det til de priser, også derfor jeg lidt er kommet frem til den her form, for hvis det er fuldpas, så bliver det jo på mine vilkår, og jeg gider ikke muge ud i halm, eller fodre med havre, men spåner og ordenligt foder koster jo..Jeg har valgt at tage 500 kr om mdr. for opstaldning, det mener jeg selv er rimeligt i forhold til det stadig er mit ansvar at holde folde, stalden osv i orden, plus vand og el koster jo altså også lidt.

Men hvad mener i??? Er det overhovedet muligt at finde folk der vil det hele selv? Og hvad med pris?


Kommentarer på:  Selvpas opstaldning
 • #1   26. maj 2009 Vi betaler 400 kr. inkl ALT ! det eneste man selv skal er at muge ud, og så har vi en fast dag i ugen hvor vi skal lukke de i alt 5 heste ind. Såå smiley

 • #3   26. maj 2009 jeg synes nu at det lyder megget fint ! smiley
  der hvor mine heste står er også selvpasser, vi har så stalden for os selv og giver 400 på hest, men kommer der nogle ind som kun har én hhest der koster det 500.
  Det er så kun vores heste der står der, så vi står for ALT selv, pånær morgenfodringen som ejeren af stalden gør for os, og der ud over er de også meget hjælpsomme! Har vi en dag brug for at de fodrer til aften eller noget er det intet problem og er der et eller andet i stalden der mangler, er det heller intet problem smiley Der ud over har vi faktisk stalden som vores egen og vi må selv bestemme om vi vil have andre i stalden og hvis så hvem - der er plads til 7 heste og vi har 3.


 • #5   26. maj 2009 altså det er fint i kan få det til 400 kr, men det kommer aldrig til at ske i mit tilfælde, ikke om jeg vil sætte penge til ved at have opstaldninger. 400 kr alt inkl. så er det da billigere at have en tom stald.
  Da jeg tilbød fuldpas kostede det 1200 kr, det tjente jeg intet på, det løb bare rundt, for det koster det når hestene står på spåner, får kvalitets fodre, fri adgang til hø osv.


 • #6   26. maj 2009 Nu bor jeg jo stadig på stedet selvom jeg måske ikke har hest her smiley Så ville helt sikkert være med på at morgen fodre hvis det stod klar, og lukke hestene ud, og det vil jo stadig være mit problem at holde tingene i orden, så som folde og stalden. Dog ville jeg om muligt gerne være fri for det i weekender smiley

 • #8   26. maj 2009 Jeg giver 1400 om måneden (nordsælland) for fuldpasning, det eneste jeg skal er at muge i bund et par gange om ugen.

  500 om måneden, for selv at stå for det synes jeg lyder rimeligt. Ved ikke om det bliver besværligt at skulle skaffe hø og halm når man kun er en, det har jeg ingen erfaring med. men ellers kunne man vel hvis alle boksene blev optaget finde en ordring så man deles om dette.


 • #9   26. maj 2009 Suzy : De ¨får müsliblanding, der er lige så meget hø og halm som man vælger at give sin hest når man muger ud. Der er ridebane og gode muligheder for tur. Det kan slet ikke løbe rundt for ejeren men han nyder at have os smiley

 • #10   26. maj 2009 Nu opretter du vel et indlæg for at folk skal skrive, så skriver jeg hvad vi giver, jeg siger da intet om at det skal koste det ved jer? Jeg fortæller bare hvad vi giver...

 • #11   26. maj 2009 Stald Højbo¤ Simone Vogt : det er også helt i orden, blev bare helt chokeret over din pris, ikke fordi jeg har set mig sur på dig eller ligende smiley Og nej, det løber nok ikke rundt for ham, men jeg har desværre ikke råd til at være så gavmild, og er glad for at folk ikke syntes det er helt hen i vejret med 500, mener også selv det er fair, i forhold til el og vand osv.

Kommentér på:
Selvpas opstaldning

x