{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.001 visninger | Oprettet:

Hvor jeg egentligt nyder at se dette.. {{forumTopicSubject}}


På HN igår blev der smidt billeder ind af en rytter der på billeder have nogle skide gode piaffer i forhold til hvad man ellers ser på GP niveau. Blev lidt nysgerrig og ville finde noget video, da billeder jo ikke siger alt.

Piaffen var lige så god på videoen som den var på billeder. Videoen der kommer herneden under er fyldt med fejl, men alligevel sidder jeg bare og smiler.

Hesten laver en masse fejl, det er dens første debut i GP så rytteren Richard Davidson er ikke med for at konkurre men for at introducere hesten vil niveauet og hele stemningen da den heller ikke har været et sådan set før.

http://www.youtube.com/watch?v=m3ftScq_bUs

Hesten har dejligt med plads fortil, den bliver ikke hevet ned med næsen og rettet på. Han klapper den flere gange, rosende/beroligende. Elsker også dens changementer, hesten får lov til at få snuden frem, slår ikke et ordentligt slag med halen hver gang. Piaffen og passagen er bare dejlig at se på. Halsen er flot muskuleret og har ikke en overudviklet splenius som heste på det niveau oftest har, og den har en trekants muskel - hvilket de heller ikke plejer at have.
Den laver en masse fejl men han rider bare videre. Han skridter ind i stedet for at gallopere. Når de er færdige så er kandar stangen løs, det er den for den sags skyld også i ridtet hvilket er dejligt. Men normalt plejer de at holde i kandar stangen og slippe den anden, men han slipper kandaren helt. Samt da han klapper den så er den helt rolig, oftest har jeg set hest der giver et stort hop fra sig eller tager hovedet op og nærmest får et chok.

Ja, der er også mange dårlige ting/fejl ved ridtet. Der er mange fejl, især i overgangene fra trav til galop eller andet og den virker i det hele taget spændt men syntes den tager der gevaldigt flot når man tænker at det er dens første ridt.

Men syntes virkelig det er flot, vil gerne se mere til det par.

Billeder:
http://www.yourhorse.co.uk/upload/10887/images/Richard%20-%20eve.JPG
(link fjernet)
http://www.britishdressage.co.uk/news/image/635/davison.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3119/3117994227_7f41fce731.jpg

Ved ikke om det bare er mig der sidder og tænker " Mmmmmmmmm " :o) ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvor jeg egentligt nyder at se dette..
Kommentér på:
Hvor jeg egentligt nyder at se dette..

Annonce