{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
480 visninger | Oprettet:

[HA]Ang. Kommentarer til annoncer. {{forumTopicSubject}}

Ang. Kommentarer til annoncer.

Grunden til dette indlæg, er at der er flere brugere som er irriteret over “unødvendige” henvendelser ved deres annoncer.

Jeg vil gerne gøre opmærksom på at disse er til at komme i kontakt med annoncens forfatter ved interesse for en eventuel handel.

Dvs. de skal ikke bruges til at kommentere priser, fortælle at man synes det er flot eller at sige at man gerne ville købe hvis man havde pengene.

De fleste der opretter en annonce får hver gang de får svar på den, en mail tilsendt, og det er meget irriterende at skulle ind og tjekke sin annoncer for at se en kommentar som fx: “Det er en flot sadel, men jeg skal ikke have en ny”.

Derfor, lad vær med at skrive til annoncer med mindre du er interesseret i at handle. Alt andet er tidsspilde af annoncens ejers tid.

Sørg desuden altid for at læse annoncerne godt igennem inden i spørger ind til noget. Det kan være at svaret står der. Det sker efterhånden for ofte at folk de bare spørger, selvom det allerede står i annoncen.

Hvis denne tendens forsætter, vil vi i Hjælpe-Administrationen overveje hvad der kan gøres for at komme problemet til livs.

MVH Camilla - Hjælpe-Administrationen

Obs. svar på denne tråd vil blive slettet uden varsel...  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
[HA]Ang. Kommentarer til annoncer.

x