{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
907 visninger | Oprettet:

[HA] Ang. Indlæg(VIGTIGT) {{forumTopicSubject}}

Besked fra HA

Da der igennem de sidste par uger har været en del problemer for folk at “huske” at poste indlægget korrekt, og da der har været en stigende utilfredshed fra andre brugere, har vi, HA’erne, besluttet at indfører et “Rødtkortsystem”. Det vil blive beskrevet længere nede.

Først vil jeg lige repeterer reglerne for hvor de forskellige indlæg skal postes.

Off Topic:

Her skal postes indlæg der omhandler følgende
- Nye billeder på profil, eller andet sted
- Hvilket billede skal først?
- Hvad er min hest værd?
- Stemmer i udfordringer ønskes/ Stemmebytteri
- Kommentare ønskes
- Bedømmelser ønskes
- Reklame for hjemmesider
- Flotteste hest indlæg

Og NEJ. Det er ikke her alt ikke hesterelateret snak skal ind.
Vi har valgt at bruge OT på denne måde, for at undgå at alle de indlæg der er spændende bliver skubbet væk. Og hvis ikke det skal være sådan, så bliver vi nødt til at få næsten alle ovenstående indlæg ind under generel diskussion, da de fleste jo er hesterelaterede!

Træning
Her skal alle indlæg vedr. træning af hesten ind under.

Avl
Alle spørgsmål der omhandler avl hører til i denne kategori.

Træf ogArrangementer
I dette forum hører følgende indlæg til:
- Reklame for bestemte arrangementet
- Beretninger fra bestemte arrangementer
- Spørgsmål om bestemte arrangementer
- Hvis du gerne vil vide om andre kommer til arrangementerne

Generel Diskussion
Her skal alt det der ikke hører til under de andre fora postes.
***


Rødt Kort-Systemet

Da det sker omkring 10 gange dagligt at der er fejlpostet indlæg og at der er en del som vælger ikke at overholde de givne retningslinier, indfører vi nu et nyt system.

Det er simpelt. Poster du forkert eller poster et indlæg som på ingen måde hører til, vil det blive slettet, og man modtager en advarsel. Man har 3 chancer til at huske at overholde reglerne, og hvis man ikke efter tre advarsler stadig ikke overholder spillereglerne, får man en frysning.

Det er åbenbart den eneste måde vi kan få folk til at begynde at poste indlæg ind de rigtige steder.

En advarsel vil komme hvis man ikke poster indlæggene som beskrevet længere oppe, eller hvis man ikke overholder flg. Retningslinier:

2. Brug af Forum
2.1 Korrekt postning af Forum-indlæg
Forsøg så vidt muligt at poste indlæg i den Forum-kategori, der passer til emnets indhold. Indlæg, som tydeligt er fejlplaceret, vil blive flyttet eller slettet.
Reklamer, reklame for markedsannoncer og markedsannoncer er ikke tilladt i Forum-indlæg og vil derfor blive slettet.

HUSK: Læs altid dit indlæg igennem og tjek, at dit indlæg er skrevet på en god og let forståelig måde, inden du poster det.

2.2. Overskrifter af Forum-indlæg
Et indlægs overskrift skal sige noget om indlæggets indhold. Et eksempel kan være: Du søger en prisvurdering af din hest og en god overskrift vil være: “Hvad er min hest værd”. Hvis du har fået nye billeder, så skriv f.eks.: “Der er kommet nye billeder af min hest”.

Vi forbeholder os retten til at ændre intetsigende overskrifter som f.eks. “Se her”, “hjælp” og lignende til en mere sigende overskrift, efter skøn fra hjælpe-administratorerne.

2.3 Genpostning af Forum-indlæg
Er ikke tilladt; disse vil blive slettet. Fortsætter genpostning af indlæg, vil du modtage en officiel advarsel og din brugerkonto vil blive frosset og i sidste ende udelukket fra siden.

Som genpostning defineres også indlæg med samme hovedbudskab som et andet nyligt emne; eksempelvis flere vurderingsindlæg efter hinanden. Hold disse indenfor samme tråd. Sker dette ikke, forbeholder HesteGalleri.dk sig retten til at slette disse indlæg.
Tilføjelse: Dette betyder at hvis der i forvejen er et indlæg der ikke er mere end et par timer gammel der omhandler stemmebytteri eller ligende, så bedes man venligst forsætte i denne tråd!

2.4 Private beskeder via Forum
Er ikke tilladt. Der er oprettet et beskedsystem til det samme og HesteGalleri.dk henviser dig til at benytte dig af dette.
Overtrædelser af dette vil medføre sletning af indlægget, og i gentagelsestilfælde vil du modtage en officiel advarsel.

2.5 Annoncer i Forum
Er ikke tilladt, HesteGalleri.dk henviser til markedspladsen.
Ligeledes er reklamer for annoncer ikke tilladt.
I begge tilfælde forbeholder HesteGalleri.dk sig retten til at slette indlæg. Ved gentagne overtrædelser, vil din konto blive frosset og i tilfælde af grove overtrædelser vil din konto blive slettet.

2.6 Kommentarer i indlæg
Kommentér kun et indlæg, hvis det har din interesse eller du ønsker at hjælpe. Hvis din kommentar kan opfattes som ren provokation, vil den blive opfattet som spam og slettet. Ved gentagne eksempler vil din brugerkonto blive frosset eller slettet.

2.7 Hvis dit indlæg forsvinder
Tjek først at det ikke er blevet lagt i Off Topic gruppen.

Tjek din mail (den du har opgivet herinde). Der ligger i de fleste tilfælde en forklaring på hvorfor dit indlæg er blevet slettet og muligvis en advarsel.

Hvis du ikke tjekker din mail og der ligger en advarsel, risikere du at dine gallerier eller din brugerkonto bliver slettet.

Hvis dette er sket, er det for sent at opdage at man er blevet advaret om det.

2.8 Indlæg om deling af beskyttet indhold
HesteGalleri.dk’s forum bliver til tider brugt til en del indlæg, der er i strid med regler for andre fora og gældende lovgivning om ophavsret. Her tænkes i særdeleshed på indlæg om udveksling af numre til DBA, opfordring til deling/download af film/musik samt deling af andet copyright beskyttet indhold.
HesteGalleri.dk forbeholder sig al ret til at slette indlæg, der strider mod andre foras regler om deling af 3. parts oplysninger samt gældende lovgivning om beskyttet materiale.
Alle indlæg, der giver indtryk af at have til hensigt at dele denne slags oplysninger slettes øjeblikkeligt og der sendes en advarsel. Gentagen oprettelse af disse indlæg medfører frysning af brugerkontoen og tilsidst sletning af denne.
HesteGalleri.dk tager intet hensyn til, hvem der opretter disse indlæg.

2.9 Off Topic
Kategorien er beregnet til indlæg, der ikke nødvendigvis omhandler emner relateret til heste.
Bemærk at administrator og hjælpe-administratorer til enhver tid forbeholder sig ret til at slette indlæg, som ikke ønskes på HesteGalleri.dk pga. indholdet.
Det kan f.eks. dreje sig om hentydninger til religion, køn, politiske forhold eller anden diskriminerende adfærd i øvrigt. Alle indlæg, der er i strid med gældende lovgivning samt loven om ophavsret bliver slettet øjeblikkeligt og ved gentagelse fryses din konto.
Du har mulighed for at fravælge Off-Topic indhold i din profil, såfremt du ikke ønsker at læse indlæg, der ikke er relateret til heste.

***

Vi regner dog ikke med at skulle gøre brug af frysninger, da folk hurtigt lærer reglerne at kende. Det er blot for at have en ekstra reminder, så alle synes her er rart at være.

Som det sidste vil jeg gerne bede folk om at tage kontakt til os, hvis i mener et indlæg er fejlpostet... Der er ingen grund til at skrive det i indlægget, og det ender tit med at blive en kamp om hvem der har ret, og det er synd hvis indlæggets indhold er rigtig godt.

//Camilla- Hjælpe-Administrator

Obs. Da dette ikke er et debatindlæg frabedes svar.

Har du spørgsmål rettes disse til en HA’er  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
[HA] Ang. Indlæg(VIGTIGT)

x