{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.241 visninger | Oprettet:

Hvad hvis nu.. - Debat [Aflivning] {{forumTopicSubject}}

Nu igen, har jeg fået lyst til at lave en debat.
Vi starter lige med et lille rollespil, så i kan sætte jer ind i hvad det her handler om smiley

Du får den her pony/hest, som hedder Maja, hun er en 9 år gammel hoppe. Maja er en livlig pony/hest, som du nyder alle mulige former for rideture med, spring, dressur og det hele. Du elsker den her pony, og i to får en masse oplevelser sammen.

En dag bliver Maja syg. Maja er så syg at hun ikke kan rides mere, og du har ikke længere penge, til at lade dig beholde Maja. Ingen kan hjælpe dig med at samle penge sammen til Maja, og du står nu her med en pony/hest, som ikke kan rides overhovedet, og som kun kan gå som hyggepony/selvskabspony, på en fold, og som IKKE kan bruges til avl, grundet dårlig ryg.

Nu står du så med valget, om at aflive hende (Dyrlæge eller slagtning er op til dig), eller at sælge hende og risikere at folk enten rider på hende, trods hendes smerter, eller at hun bliver kastebold.

De gode ting ved aflivning: Maja risikerer ikke at nogle sætter sig op på hende, hvilket gør rigtig, rigtig ondt på hende, og hun bliver ikke kaste bold fra sted til sted.

De gode ting ved salg: Maja risikerer at komme et sted hen, hvor hun kommer til at gå til sine dages ende, og bliver nuslet og puslet om uden at få noget på ryggen, der kan koste hende smerter.

Du står ikke i en situation, hvor du har særlig meget tid, før Maja skal være solgt/aflivet, derfor kan du ikke gå og vente i flere år, på at den rigtige kommer. Du har ingen i din omgangskreds som kan have lyst til at købe Maja, dvs du skal enten aflive, eller satse på at køber er den rette.

Hvad ville du gøre med Maja?

(Tak til jer der gider deltage !)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad hvis nu.. - Debat [Aflivning]
Kommentér på:
Hvad hvis nu.. - Debat [Aflivning]

Annonce