{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
592 visninger | Oprettet:

sjov traver {{forumTopicSubject}}

Efter at vi har haft held med nogle heste som vi har fået til at løbe fremad i løb, har vi taget chancen og fået en (efter papirene og historien) uduelig traver i stalden.

Hun er 7 år, har ikke startet i løb siden år 2009 og har galoperet halvdelen af de 15 gange hun har startet.

- vi skal selvf bruge hende til løb.

Da vi var oppe og hente hende for en måned siden mødte vi en utrolig grim hest, havde mest lyst til at køre med en tom trailer, men vi vidste jo hun ikke har blevet passet som hun skulle så vi tog hende med og gav hende chancen smiley

Da vi kom hjem fik hun ordnet hove, blev behandlet for muk (hun havde sår fra hovene til op over alle 4 koder) hun fik ordnet man og hale osv. og har siden da bare hygget og fodret hende lidt op..

Vi fik afvide inden køb af tilligere ejer at hun var blevet ridetrænet en del. og med det troede vi jo det var som monte hest.. da det jo er en løbshest hun er solgt som.

heh men da jeg så for første gang igår hoppede op på hende, lagde benene lidt til hende og tog i tøjlen bukkede hun hovedet og gik flot i holdning..
hmm det var satans.. vi har fået en dressur hest i stalden i stedet for en traver.. griner...

så ikke nok med at vi skal have hende i løbsform, vi skal også lære hende IKKE at gå i holdning.. - syns det plejer at være omvendt med de kære travheste.. heh...

- Det var lige en lidt sjov oplevelse jeg ville dele med jer.

ha en god aften derude...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  sjov traver
Kommentér på:
sjov traver

Annonce