{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
732 visninger | Oprettet:

Mix af moderne og ramonde ? {{forumTopicSubject}}

Jeg står med lidt af et problem - jeg har nu reddet uden bid på Flicka i over en måned, da undervisning har været aflyst pga én frossen ridebane. - Og jeg har virkelig elsket det ! Jeg er begyndt at ride ramonde (den smule jeg har kunnet lære mig selv xD - bidløst) Og det er virkelig dét jeg vil ! Det er der ingen tvivl om - jeg nyder det, Flicka er så sød - hun bukker ikke, hun er ikke ukoncentrerret og hun lytter meget mere til mig !
MEN ! Min underviser vil ikke undervise bidløst :´( ! Hun mener, at man kun kan ride western i sidepull -.-´

Det lyder jo nemt - jeg skal jo bare finde en anden underviser. - Men vi er kun tre derude hvor jeg bor, der får undervisning af hende, og hun vil ike køre så langt for at undervise to personer kun. Så ville jeg være den der ødelægger det for de andre - og det har jeg ikke lyst til .. smiley

Kan jeg mixe ? ride moderne dressur til undervisning og resten af tiden ride bidløst, ramonde ?

Håber i kan svare mig
Kh F&F

(Har lige skrevet til min underviser, at jeg er brænd varm på bidløsridning - er ved at blive kvalt i mit hjerte o.O )


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mix af moderne og ramonde ?
  • #1   20. feb 2009 Rigmor: Er også bange for at forvirre hende nemlig.. Snakker med min underviser nu - håber hun kan forstå mig o.O

  • #4   20. feb 2009 Lærke : Det har jo intet med biddet at gøre - det er de to rideformer. <b>morderne dressur</b> og <b>ramonte</b>.

  • #5   21. feb 2009 Hvor bor du henne? Og har du mulighed for at læsse hende i trailer?
    Jeg kender flere dygtige undervisere nemlig - kan se du bor i Østjylland - men det hjælper dig jo ikke så meget

    Jeg rider selv remonte ridning både med og uden bid - med bid fordi jeg mener at man godt kan ride med biddet uden at skade og min er ikke altid lige forsvarlig uden et bid på - i hvert fald ikke i skoven endnu.
    Jeg rider jo selv ved Susan i Silkeborg/Kjellerup og det er jeg bare super glad for. Det er adskilte signaler hesten først osv.

    Mit møde med hende har ændret mit syn på alt med heste at gøre og har gjort jeg i dag, når jeg skal genoptræne min hest starter 1 uge - måske 2 uger alt afhængigt af hvor længe han har stået stille hvor vi udelukkende er på jorden og træner versader i skridt for hånd, schenkelvigning, bomarbejde og den slags så han bliver styrket og kommer bare liiidt i kondition inden jeg så meget som sætter mig op på ham.
    Susan selv er jo svaret på tålmodighed. Det kræver tålmodighed og tid - og det har jeg lært noget af - for et år siden kunne jeg ikke få min et skridt med uden for stalden, han gik bag lod, han var skæv og nu har vi jo så fået rettet ham - nu skal vi bare have styrken.

    Men kender ingen udover Susan og Sasser - desværre.


  • #6   21. feb 2009 Ja..
    Du kan SAGTENS ride remonte holdning i bid - det er nogle gange lidt nemmere når vi kommer til det stadium hvor tilbyder hesten en grad af kontakt på tøjlerne fordi det er meget nemmere at fornemme om den bliver tung eller ryger momentvis bag lodplanet - hvilket vi jo ikke er interesserede i

    Men jeg rider jo som sagt hos Susan i Kjellerup - eller super dygtige Sasser som er hendes elev .... og der er jeg altså flere gange troppet op i min rebgrime til undervisning. Han fungerer såååå fint på den og jeg kan meget nemmere hoppe ned og lave noget hvis han bliver træt - og det gør de.
    En hest i remonte sveder jo aldrig - så er den i hvert fald så stresset at man burde lave noget skridt arbejde først og få ro på dyret. Det gør jeg flere gange med min - han bliver nemt lidt stresset når han kommer i byen - til undervisning, specielt sidste gang fordi vi havde publikum på og der brugte jeg AL tiden mens jeg skridtede varm på at få ham til at falde til ro ved at bakke og stoppe lidt.


  • #7   22. feb 2009 Zandra: Ved godt, at man kan rie remonte med bid - men jeg vil ride uden ^^ så er Flicka mere afslappet.

    Team BBH : Flicka står i en lille by der hedder kærby - jeg ved egentlig ikke om hun overhovedet kan gå i trailer - men skal snart øve det med hende.
    - Jeg skal helst have en underviser, der kan komme ud hvor jeg bor ..


  • #8   22. feb 2009 Kærby - WAHT?
    Vi bor squ da ikke ret langt fra hinanden.
    Jeg henter wrap i Kærby rent faktisk - nede ved Bent og Anja.

    Men så skal vi dælme nok ligge hovederne i blød hvis vi skal finde noget i det område.
    Men det er svært at finde noget der kan måle sig med Sasser og Susan hvis man ikke vil køre, min mor har lige givet mig grønt lys til at skifte til Susan selv - jeg er ikke bare glad, jeg er så glad!

    Men jeg ved i hvert fald godt hvor Kærby ligger smiley
    Vi henter nemlig wrap der og så bor en af mine gamle klasselærere der vidst stadigvæk så hut jeg visker.


  • #9   22. feb 2009 Team BBH : Ej hvor sjovt 8D ! Flicka blev flyttet derned i okatober - bor selv meget tæt derpå xD

    Hvor bor de trænere henne du snakker om ? smiley


  • #10   22. feb 2009 De bor desværre heeeelt i Silkeborg, det tager en god time fra Randers - så jeg vil skyde på 15 min ekstra derfra

    Men det dælme alle pengene værd
    www.blueberryhill.DK - jeg kender ikke mange beridere der tager deres heste med på kurser, rider remonte og har en engels tålmodighed, selv når hesten står på 2 ben - hun gør seriøst INTET andet end bede hesten om at dreje.
    Og så bruger hun flittigt kiropraktor - faktisk så flittigt at hun kommer en gang om måneden og så er hun en af DK's dygtigste kiropraktorer.


    Jeg har i mange år redet på de egne, selvom jeg bor i Randers. Jeg har stået i TØRK - det er vel 10 km derfra eller sådan noget - eller ikke på tørring ridecenter, men 1½ km derfra. Der bor en som lærte mig at horsemanship var en god måde at tackle tingene på.


  • #11   22. feb 2009 Team BBH: Vil kigge på siden, nå min computter går ud af sine daglige "kramper" - det lyder spændende, men der er jo lidt langt til Silkeborg (desværre) - og min far har ikke tid til at køre mig afsted..
    Jeg træner jo i forvejen rigtig meget hms - også også derfra jeg har fået interessen for alternativt ridning, og gerne vil ride sådan i stedet (:


  • #12   22. feb 2009 Det kan jeg godt forstå
    Men måske skulle man bare mødes og hjælpe hinanden med at træne i stedet, det kan ma få meget ud af.

    Min hyps er i genoptræning efter en længere pause pga. alt mulig mærkeligt og det er jeg bare glad for han har haft - for detn har været tiltrængt så god som han er blevet efterhånden.

    Og der er langt ja - men jeg synes virkelig det er en skam man bor så langt fra hende men det er den ENESTE jeg kender som tillader man tropper op i grime til undervisning - går hesten bedst på grime, jamen så går hestn bedst på grime.
    Heste der har været redet forkert på biddet får et sådan lidt kramp agtigt forhold til det og det er svært at få det til at blive rigtig godt.

    Min går i hvert fald bidløst altid - og det er i rebgrimen og ikke en almindelig grime for der har det tunge tov en bedre effekt - jeg hader almindelige træktove værre end noget andet nemlig... smiley
    Jeg ander ikke hverken fugl eller fisk hvor jeg har hesten - specielt ikke når jeg har fingrene i den unghest jeg prøver redde livet på.

    Dyrlægen mener han er direkte farlig - kan så ikke se hvori det farlige består udover en - lidt voldsom - smertereaktion. Det går ikke stille af sig men man er dælme heller ikke tvivl når det gør ondt - han er vind og skæv i skelettet. Men nu starter vi fra punkt 0 og så skal han nok lære det ikke behøver gøre ondt at have rytter på.


  • #13   22. feb 2009 Team BBK : Jeg træner også meget hms med min veninde, som bor der hvor Flicka står - og det får vi rigtig meget ud af ;o) ! Men engang imellem mangler man nogle andre at dele erfaringer med - hun er den eneste jeg kender der ellers træner hms (temmelig trist)

    - Det er jo klart, at hesten reagerer voldsomt, hvis den har smerte. Flicka er også sart i munden - dog slet ikke så meget som da jeg fik hende; men dette gør bare, at jeg ikke gider ride med bid - så hellere droppe det, og have en afslappet hest smiley
    Glad for at høre, at du ikke giver op, og starter fra jorden - man er nød til at tage det stille og roligt 8)


  • #14   22. feb 2009 Jeg mangler seriøst nogen, jeg har ingen derude hvor jeg står der træner som jeg gør - alle mener jeg er skør i hovedet fordi jeg bruger næsten 1 år på at få min hest på ret køl men det kommer tifoldigt tilbage til den der venter synes jeg.
    Det bliver kun bedre - selvom han har været igang on-off siden november og vi lige skal have genfundet rytmnen så kommer det langt hurtigere end jeg havde forventet.

    Men man mangler virkelig nogen en gang i mellem der bare sådan FORSTÅR hvor man den første uge godt gider bare gå ture og longere for at få hesten i form.


  • #15   22. feb 2009 Team BBH : Ja - folk tror man er sindssyg - selv mine forældre og min underviser, som jeg har fuldt i 8 år, mener det smiley
    Jeg syntes nu bare man får det bedste ud af sin hest, hvis man viser forståelse, og arbejder så hesten også har lyst til det - og ikke tvinges smiley


  • #16   22. feb 2009 Det synes jeg jo også man kan.. men jeg mangler ofte et ridehus - specielt fordi det er svært at have hesten løs på en bane hvor der er græs rundt om og får noget ud af det.

    Men mine forældre forstår mig - jeg er modstæningen af min søster.
    Jeg har en alenlang tålmodighed og bruger al den tid der kræves hvor min søster mener at den hurtige løsning med hjælpetøjler og des lige er den rigtige vej fremad.

    Men ja.. de andre i stalden mener jeg forsøger at forstå hans "sprog" jeg mener bare jeg forsøger at bygge vores på gensidig tillid og respekt.


  • #17   22. feb 2009 Team BBH : Det var da "sjovt" at i er så forskellige ;o) !

  • #18   22. feb 2009 Det er meget sjovt at vi er så forskelige ja.
    Jeg rider remonte og rider ved Sasser og Susan - min søster rider så traditionelt det kan lade sig gøre og mener jeg er verdens største pyldrer røv om min hest.

    Jeg synes selv jeg bare udviser en smule tålmodighed og det tager såmænd "bare" lang tid at lære tingene rigtigt synes jeg.
    Jeg vil gerne ride "rigtig" dressur så at sige, det vil sige jeg ikke går på kompromis med noget som helst - og samling kommer vel om et halvt års tid eller noget i den dur.
    Så begynder det vel at ligne ridning.


  • #19   22. feb 2009 Team BBH: Ja, det er meget sjovere at lære hesten noget - når man har brugt tid på det, og ved, at hesten har gjort det af egen fri vilje smiley

  • #20   22. feb 2009 Og det kunne seriøst være sjovt at mødes fordi du kan longere uden tov og det jeg kan ikke - så lidt inspiration tli hvordan man kunne gribe hinandens heste an så vi fik ENDNU MERE ud af dem ville være fedt.

    Vi et ret godt venskab efterhånden men jeg vil gerne f.eks. kunne longere ham uden tov, ride med cordeo og den slags, men jeg har ingen anelse om hvordan jeg griber det an.


  • #21   22. feb 2009 Team BBK: Hvor bor du henne af ?
    Ja - det kunne være sjovt at træne sammen msåke , tænkte det samme smiley

    Det der med at longere uden tov går ikke såå godt xD ! - Men vi øver os, og jeg ved da, hvordan man skal gøre hehe


  • #22   22. feb 2009 Jeg bor jo lige inde i Randers... smiley
    Vi kan jo bare mødes hos hinannden uden heste - det er lidt nemmere - senere evt. med
    Vii har en mindre skov i baghaven - mangler bare nogle fif til hvordan vi får ham lært at gå unde rmotorvejen, så kunne vi nemlig lige lære at komme på nogle dejlig lange ture alene - det kunne være rigtig godt.

    Selvom vi ikke skal i det nærliggende ridehus. Det er da godt nok lige en tand for dyrt til min pengepung - så hellere køre - og så ingen ridning de første par gange - han er HÅBLØS at have med i byen.
    Det er vidst det ord der beskriver det nemmest... eller lad os bare sige.. vi har har en hest der lige pludselig er her der og alle vegne.


  • #23   22. feb 2009 Team BBR : Randers er jo ikke så langt smiley
    - Vi har et lille ridehus - men det er nu meget nyttigt her om vinteren - men kun 1km ned til en ridebane, som er ret god, og som vi må benytte alt det vi vil.. Og ja, hvis du har været i kærby, ved du jo nok hvor mange små veje der er, og hvor få biler 8D

    Det kunne da være rigtig godt, at dele af sine erfaringer - og hvis du får undervisning i ramonte, kunne du måske komme med nogle fif smiley jeg ved intet andet end hvad jeg har kunnet læse mig til x) heh


  • #24   22. feb 2009 Men hvis du bare gør som du læser så du altså ret godt på vej - jeg fået undervisning i det 5-6 gange fordi der er så laaangt men jeg ved da sådan nogenlunde hvor jeg skal ende og hvor jeg skal begynde.

    Men det er dejlig lille by Kærby - heldigvis da.
    Der hvor vi bor er der heldigvis ikke så mange biler, men der er en stor motorvej og den er træls at komme under.

    Men ja... udveksling af erfaringer er altid godt.


  • #25   22. feb 2009 Team BBH : Ja - men Flicka er så bange for biler -.- der arbejdes på det, men bare den har trailer eller noget bagpå... Kan jeg godt regne med en bukkeserie eller jording over markerne o.O

  • #26   22. feb 2009 Festligt...
    Men bare man arbejder på sagen og har modet til at blive hængende.. Det havde jeg nok ikke..

    Heldigvis kommer der ikke så mange biler hos os, men vi behøver slet ikke skal på vejen for at komme i skoven så det er meget nemt, vi skal forbi motorvejen hvis vi vil op på marken - men ellers er der intet.


  • #27   22. feb 2009 Team BBH : Ja, heh - der arbejdes på det, og hun bliver da bedre og bedre, men det giver nogle ture x)

  • #28   22. feb 2009 Det kan jeg sandelig forestille mig..
    Jeg ved hvor voldsomt de kan reagere, min har været rædselsslagen for at være alene mildt sagt..
    Men nu kan han skridte oppe i skoven alene i blæsevejr.

    Men vi skal næsten finde en dag at mødes for det at udveklse hvordan hinanden træner er bare noget man lærer mere af end noget andet.
    For der er desværre ikke mange der træner på den måde som vi gør. Det kræver så uendelig meget tid - og derfor er jeg også taknemmelig hvis jeg kan få lov til at hjælpe med ham unghesten for han fortjener virkelig at blive hjulpet.


  • #29   22. feb 2009 Team BBH : Ja, det ville være super fedt, at kunne mødes.

    - Jeg købte jo Flicka i troen om, at hun var sådan en sød og nem hest - det passede bare ikke smiley hun har stejlet og bukket RIGTIG meget - de første tre måneder jeg havde hende, turde jeg ikke sætte hende i gallop og kunne ikke styre hende uden bid - men hun var også sart på biddet. Det var slet ikke sjovt at have hende - men så begyndte jeg jo at træne udelukkende via hms og fik hende flyttet i løsdrift - i løbet af to måneder, kunne jeg galoppere i rebgrime o.O
    - Det er bare den bedste vej, at lytte til hesten, og arbejde så den forstår hvad man vil - og ikke svirpe en pisk over røven, når den ikke gør som man gerne vil have..

    Kan godt forstå, at du gerne vil hjælpe med den unghest - det begyder bare SÅ meget med den rigtige behandling ..


  • #30   22. feb 2009 Ja - og specielt fordi han er misforstået fuldstændig i mine øjne. Han har mange smerter fordi han er så skæv i skelettet og man skal IKKE trygge ham på ryggen og jeg har heller ikke tænkt mig at gøre et seriøst forsøg foreløbig.

    Men han skal lære at slappe af - det er altså alfa og omega og det er noget af det han ikke kan. Han tror man gør alt mulig grimt ved ham, så snart man så meget som har en hånd på ryggen af ham.

    Det kommer til at tage tid men jeg kan bare mærke at der er verdens bedste hest under alt det her, så det vil være det hele værd. Han lærte at bakke på under 5 minutter for tryk i tovet.
    Han lærte at sænke hovedet for tryk i løbet af smme tid, så følsom - ja det vli jeg vove at påstå han er.


  • #31   22. feb 2009 Team BBH : Ja - det lyder jo som en fuldstændig misforstået hest, sådan som du beskriver det. Det er forfærdeligt - men desværre er det nok sådan det tit sker smiley

  • #32   22. feb 2009 Det er forfærdeligt..
    Han sparker og bider lidt når han bliver frustreret over man ikke forstår ham men han er simpelthen bare så skarp - så jeg er ved at overbevise ejeren om at vi skal have en bedre kiropraktor end hende hun bruger nu.

    Min egen har været lige så skæv, han havde bare andre reaktioner - men han har også været samme sted - og det har taget næsten et halvt fra han var endeligt rettet op.


  • #33   22. feb 2009 Team BBH : Det går super stærkt når de bliver reddet forkert, har ondt eller andet - det er da altid noget, at ejer <b>har</b> fået kiropraktor, kender mange der ville tage det i egen hånd.

  • #34   22. feb 2009 Uden kiropraktor til en hest der ingen ballance har, sporer fuldstændig skævt og ikke kan gå på en lille bitte volte rundt til venstre - hoften er ligeså skæv som ja...

    Men vi er altså nødt til at finde en dag hvor vi kan mødes - for vi har mere til fælles end jeg tror og en sparings/træningspartner kan altid gøre tingene lidt lettere for en.
    Man kører NEMT surt i det og kommer til at mangel inspiration.


  • #35   22. feb 2009 Puha. det lyder ikke rart da ! smiley

    Ja - det må vi gøre smiley ! Jeg er vist nået dertil, hvor jeg ikke kan finde flere øvelser, som jeg kan lære Flicka - så vi arbejder på dte vi allerede kan, og forbedrer dét. - Godt det snart bliver varmere i vejret, så er det nemmer, når man også kan være udenfor med hesten/hestene 8)


  • #36   22. feb 2009 Jeg har det faktisk også sådan.
    Derfor ville det måske være godt - i påskeferien (selvom jeg på forhånd kan garantere at jeg begravet i lektier, da jeg skal på lab. kursus 1 uge før og det giver 8 kemi rapporter til 14 dage :S - og de er dælme store). For så har vi da så meget tid at vi er fri for at stresse rundt .

    Men hvis man fandt på nogle nye øvelser - jeg er begyndt at longere over bomme, plastic og den slags for at skabe forandring.
    Men skoiven er mit personlige tilflugssted.. hvorfor.. ja, fordi jeg er stresset - og nemt bliver det - og så er skoven det mest befriende sted i hele verden at komme hen.


  • #37   22. feb 2009 Ja - vi har bare desværre ikke ordentlige skove hos os - det er det eneste jeg savner der hvor Flicka står x)

  • #38   22. feb 2009 Det er en skam - vi har masse masser af skov hos os.
    Og jeg vader gerne med dig .. jeg er vant til at gå - jeg går rigtig mange kilometer med min xD
    Han er ikke så stabil han kan rides endnu nemlig - medmindre vi er sammen med nogen og ingen gider i skoven med mig - jeg følger nemlig ikke stien hele tiden fordi der er så meget mere spændende uden for - bakker for eksempel.

    Men vi har også bare en lille en, men man kan få alt det ud af den man har lyst til - hvis man vil.
    Men sammen kunne man f.eks. give hinanden nogle øvelser og så måske mødes en eller to gange om måneden, så kunne man jo i hvert fald få så meget inspiration at det ikke bliver kedeligt at træne alene.

    Jeg er blevet så kreativ at jeg lærer ham at få bid i munden på en god måde, få ting trukket hen over hovedet og hvad jeg ellers kan finde på.


  • #39   22. feb 2009 Ja - man begynder på en masse "sære" ting, når man ikke har flere øvelser 8D ! Her den anden dag pakkede jeg flicka ind i <i>guld</b>papir ?! Haha - det var helt langt ude, men f**k vi hyggede os - og fik da en del tillid ud af det. Folk må gerne grine - når bare <i>vi</i> har det sjovt 8D hehe

  • #40   22. feb 2009 Altså, men man må bare være kreativ... f.eks. kan jeg sagten ride min i rebgrime men aner ikke hvordan jeg kommer i gang med cordeo, jeg kan også sagtens longere min - bar ikke løs - det kunne være så fedt for vi kan sagtens arbejde løs - også i skoven, så tror ikke det er umuligt at lære ham det.

    Men det er faktisk en af grundene til jeg får undervisning - inspiration til øvelser - specielt fra jorden som deler mit syn på heste.


  • #41   22. feb 2009 Det er da super fedt, at du kanhave ham løs i skoven smiley !
    Hvis jeg slipper Flicka udenfor hegnet løber hun væk -.- dét har vi prøvet. Men kan gå med en <b>helt</b> løs snor - jeg undres, men den har jo åbenbart en kæmpe betydning selvom den hænger løst x)


  • #42   22. feb 2009 Jeg kan have ham til at gå på stien ved siden af mig - løs
    Jeg har ham også til at gå løs når vi henter wrap - og løs i stalden - de andre synes jeg tåbelig - tææænk nu hvis der skete noget..
    Ja hesten går hen til en græstot - der er endnu aldrig sket noget værre.

    Men prøv på en sti der er ret "lukket" de første gange.. det er også kun der jeg har min løs...
    Det virker.. Hestene elsker det... det er derfor jeg så gerne vil lære at longere ham løst.. Det ville vinde så meget "respekt" fra de andre i stalden at de vil fatte hvorfor.


  • #43   22. feb 2009 Sådan nogle stier har vi ikke - de er alle sammen store og åbne, da der jo er mange marker.. Men når jeg henter mine ting og alt sådan noget, kan hun godt stå indenfor porten - med porten åben til verden, og blive der smiley

  • #44   22. feb 2009 Haha..
    Min kan heller ikke gå løs på en markvej endnu. Men det kommer vel forhåbentligt en dag inden så længe - men vi skal lige have tilliden i orden først.

    Det kræver så meget tid.
    Men lad os da finde en dag i påsken, så kan man bedre se hvad man kan gøre anderledes for at få et bedre forhold til hesten.. (;


  • #45   22. feb 2009 Ja, det syntes jeg bestemt vi skal.
    Der er 13 uger til eller sådan noget ? Mener det er der vi får læseferie xD

    - Det er altid nemmere, når man får andres syn på sagen 8)


  • #46   22. feb 2009 Hov - så længe er der da ikke til xD

  • #47   22. feb 2009 Der er da ikke 13 uger til... xD
    Påsken er weekenden efter 27. marts... der er 6 uger til.

    Vi skal da mødes før vi får læseferie, for når jeg læseferie 5. maj har jeg bare så mange eksamener og skidt at jeg er travlt beskærfiget - specielt fordi jeg har nogle personlige ting jeg er nødt til at tage hensyn til.
    Desværre.

    For 6 uger er sådan så realistisk at man kan nå at finde ud af hvad der fungerer og ikke fungerer - det gør man ikke på en dag hos mig i hvert fald - og så forhåbentligt også fået Rikke Andersens vudering af unghesten, så jeg ved hvor jeg skal ende og begynde.
    Det er næst efter min underviser det menneske i Danmark som jeg har mest respekt for i sin omgang med hesten - og hun er seriøst så dygtig at hun skal opleves før man tror det er virkelighed.

    Selv min mor har ufattelig meget respekt for hende - hun når ikke Sibyalla til sokkeholderne - hende ovre fra Nørhald Dyrlægerne, der taler norsk.


  • #48   22. feb 2009 Haha - kunne heller ikke forstå at der var SÅ længe til XD ! Dumme, lille mig - typisk xP

    Det lyder virkelig interessant med den unghest - er det en du skal træne smiley ?


  • #49   22. feb 2009 Nej
    Jeg er bare lige med som en hjælpende hånd, fordi der er liiidt langt - og dyrt - til Silkeborg...
    Hun ved ikke lige selv hvordan hun skal træne ham, men jeg præcis hvad jeg skal gøre ved en sådan hest. Det er slet ikke spor svært. For det er faktisk ret simpelt det han skal lære, det kræver bare laaang tid at lære ham det.

    Han skla "bare" startes næsten helt forfra.
    Personligt vil jeg mene,at han skal lære næsten alting helt forfra. Og det kan godt gå hen og tage noget tid.

    Men måske er den første weekend i påsken en god ide.. xD
    Så har vi masser af tid til at træne i - og når vi så får læseferie kan vi mødes igen, for så er der basis for en masse træning i sommerferien..


  • #50   22. feb 2009 Det er nok en rigtig god idé smiley

  • #51   22. feb 2009 Jeg er nøt il at logge af nu - den der matematik-aflevering venter på at blive lavet smiley

  • #52   22. feb 2009 Det er bare i orden...
    Jeg har heldigvis lavet mine lektier.... jeg er altså ikke et sidste øjebliks menneske med noget som helst.

    I hvert fald ikke hvis jeg kan finde ud af det bare sådan nogenlunde.
    Jeg skriver lige om en uges tid, så kan vi finde en dato i god tid.
    For det at starte sådan op kan give hinanden meget - f.eks. i forhold til trailer og sådan. Det er jo ikke forbudt at hjælpe hinanden.

    Min skal - hvis jeg kan få overtalt min far - i trailer næste weekend. Vi skal til undervisning d. 13 og jeg har ikke lige tænkt mig at bruge vildt lang tid, når det nu er noget tid siden han har været ude at køre.


  • #53   22. feb 2009 Det kan jeg så desværre ikke sige xD - gemmer alt til jeg er ved at kvæles i det smiley

    Men du kan bare skrive (:


Kommentér på:
Mix af moderne og ramonde ?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce