{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
761 visninger | Oprettet:

Øv, øv, øv.... {{forumTopicSubject}}

Sidder lidt med sådan en æv-følelse og er ret så skuffet:( Jeg fik Björk scannet går, og ÆV der var ikke noget føl i hende... Jeg var ellers bare SÅ sikker på, at hun var ifolet, og nu står jeg med en ridehest, jeg desværre ikke rigtigt har så meget tid til.. Udover det så har det hele bare været en så lang process, hvor mange ting ikke er gået helt som forventet, og jeg var nødt til at vælge en anden hingst på falderebet - og alligevel lykkedes det ikke. Bedækningen blev bestilt i december 2008, og jeg har glædet mig som et lille barn siden, og nu må jeg bare pænt vente til næste år før jeg forsøger igen..

Tjae, jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg vil med det her indlæg, jeg tror bare, at jeg trænger til lidt luft, og en smule medynk. Bær over med mig;)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Øv, øv, øv....
  • #1   10. okt 2009 Det er sku også en irriterende situation ;o)
    Kender den udemærket godt. Vi har 4 avlshopper, hvor sidste der var en sidste år der missede. Så havde vi lige pludselig en ekstra ridehest, selvom der egentlig ikke var tid til hende.
    Der er ikke andet for end som du selv siger, vente til næste år. Det er bare så deprimerende at vide, at der så nok kommer et føl først om næsten 2 år.
    Hvilken hest havde I valgt?


  • #2   10. okt 2009 Oprindeligt skulle hun have været ved Hnokki fra Fellskoti, men han nåede desværre ikke hjem i tide. Så jeg valgte i stedet, at få hende bedækket med Örn fra Efri-gegnishólum - han fik hende så ikke i fol.. Til hans forsvar skal det så siges, at det var meget sent på sæsonen, og Björks brunst nok ikke var optimal. Nu er ham der ejer hingstene heldigvis en meget venlig og forstående mand, så han har givet mig en ombedækning ved Hnokki. Så set fra den lyse side, så får jeg nok alligevel mit drømmeføl, bare et år for sent i forhold til mine planer.


  • #3   10. okt 2009 Jeg er sådan lidt selv kommet frem til den konklusion, at verden mener, at jeg simpelthen SKAL have det Hnokkiføl;) Hnokki passer faktisk bedre til hende, men jeg var nu også blevet ret glad for Örn, så jeg blev selvfølgelig ret skuffet over at hun ikke var ifolet.
    Jamen, Hnokki er skam allerede kommet til DK. Vi modtog ham med champagne lørdag d. 3/10 kl. 23.29 på Skovbogaard;)


  • #4   10. okt 2009 Du skulle da have været med til Åbent Hus på Skovbogaard d. 4. Der blev Hnokki, Örn, Gellir og Reyr fra Dalbæ fremvist i fri dressur. Det var ret så fedt at se!
    Min veninde Louise tog billeder fot Mads, og har lagt en del ind på FB
    http://www.facebook.com/album.php?aid=2040360&id=1173525005 Reyr
    http://www.facebook.com/album.php?aid=2040359&id=1173525005 Hnokki (han har ingen sko på, er lige kommet fra Island og har stået i en boks i over 24 timer. Derfor var han lidt stiv i det)
    http://www.facebook.com/album.php?aid=2040356&id=1173525005 Örn
    http://www.facebook.com/album.php?aid=2040354&id=1173525005 Gellir


  • #5   10. okt 2009 Nå, æv. Men det er nogle fede hingste;)


Kommentér på:
Øv, øv, øv....

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce