{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.814 visninger | Oprettet:

Et FANTASTISK stævne! {{forumTopicSubject}}

Så er det snart en uge siden, at vi stod i silende regn og smilede over hele hovedet. Fuck, hvor var det et lortevejr og fuck, hvor var der bare god stemning!
Lidt facts om dagen var, at der var 34 starter fordelt på godt 17 heste. Flest startede selvfølgelig i agility (hvor der var 4 klasser og en mini) men i år var der også 3 i freestyle og ikke mindre end 8 i fremvisning. Det var helt fantastisk.
Sportsånden var god og selvom at alle var gennemblødt til skindet, var det alligevel en dag, hvor folk blev 'hængende' og kiggede på til den våde afslutning.
Der var mange ting, der bare fungerede fantastisk i år. En af de ting, som jeg syns var rigtig godt var, at mange af hestene med ejere, valgte at benytte sig af muligheden for at komme aftenen før. Fredag var lidt hektisk, men vi hjalp alle hinanden og hyggede med en næsten lejr-agtig stemning. Hestene var rolige og relativt afslappede om lørdagen og stressen var absolut minimeret.
Vi har snakket meget om, om man skulle finde ridehus til næste år. Det er andet år i streg, at vi afholder stævne i silende regn, men helt ærligt... er det et stævne af samme uspolerede hygge, hvis man flytter det til et sted med ridehal? Er det ikke en del af charmen at vi tager heste som de er på dagen og vejret som det er?

KLASSER OG ÆRESPRISER:
(Korriger mig gerne - jeg kører følgende på rene grå hår, da alle papirer og noter var skyllet væk til sidst og vi mente ikke, at det var nødvendigt at tørre dem til senere brug - noget jeg fortryder nu)

AGILITY MINI var placeringerne:
1: Mille Bertelsen Arends med Caramel
1: Jonathan Larsen med Napoleon
1: Mai Højgaard med Cendi

AGILITY BØRN placeringer:
1: Julie Pedersen med Kurt Russel
2: Sofie Lysholk Østergaard med Legolas


AGILITY JUNIOR placeringer:
1: Kim Lehmann med Saphir
2: Johanne Elinor med Vilja


AGILITY BASIC placeringer:
1: Ute Lehmann med Safir
2: Aurica Solies med Woodstock
3: Siri Østergaard med Safran

AGILITY ADVANCED placeringer:
1: Siri Østergaard med Safran
2: Aurica Solies med Woodstock
3: Ute Lehmann med Safir

FREESTYLE
1: Louise Agner med Lai
2: Agnete Andersen med Vilja
2: Pauline Preston med Napoleon & Cendi

ÆRESPRISER:
Ærespriserne var noget man blev indstillet til af de forskellige dommere og skrivere på dagen. Indstillingerne er derfor ingivet fra:
Agnete Gargulak Andersen, Ditte Aamand, Lone Møller, Louise Agner, Katja Jensen

ÆRESPRISERNE BLEV UDDELT SOM FØLGER:

PRISEN FRA BLUEBERRY HILL gik til Louise Laursen fordi hun valgte at trække sig fra konkurrencen fordi hun ikke ville give sin hest en dårlig oplevelse. Et flot træk fra en pige på 13 år!
Louise blev indstillet til prisen af Pauline Preston og Mie Sørensen

PRISEN FRA HESTEMUND.DK gik til Siri Østergaard, fordi hun fik alle til at smile med sin kæmpe store hest i silende regn og gennemførte agilitybanen som den eneste ridende equipage. Ydermere var hun i den grad på udebane og tog det med ophøjet ro og masser af humør på trods af at hun troede at hun skulle peges fingre af, fordi hun brugte dækken, sko, bid og klokker. Dog blev hun kun endnu mere positiv over at det ikke var tilfældet. Ikke alene red hun banen, hun vandt skisme også den ene klasse og kom på tredje-pladsen i den anden. Flot flot og stort smil her fra!
– Indstillet af Louise Agner

PRISEN FRA HESTEVELFAERD.DK
Prisen for bedst klargjorte pony gik faktisk til 2. Julie og Karen havde flettet og pyntet op. De var simpelthen et fantastisk syn og super dygtige små piger!
– Pigerne blev indstillet af Agnete Andersen, Katja Jensen og Lone Møller

PRISEN FRA UTE LEHMANN OG HORSE IN HARMONY
Gik til Louise Agner fordi hun vandt freestyle-klassen med et simpelt, men absolut overbevisende program. Det understreger virkelig, at det er KVALITETEN i programmet, og ikke sværhedsgraden, der giver en god freestyle! Vi håber at se mange flere i klassen næste år!
– Louise blev indstillet af Katja Jensen

PRISEN FRA DEN HELE EKVIPAGE gik også til Louise Agner for bedste helhedsindtryk. Louise og Lai er en fryd at se på anytime, og det herskede der vist heller ingen tvivl om på dagen. Et smukt og helt team.
– Louise blev indstillet af Katja Jensen

PRISEN FRA SIMPLE BALANCE gik til Ute Lehmann som vinder af Agility Basic, men da Ute selv var sponsor på klassen valgte hun at videregive den flotte præmie til Siri Østergaard for det flotte ridt.

PRISEN FRA ASKHIM gik til ta daaaa MIIIIIG og NAPOLEON for dagens sundeste hest.
– Indstillet af Katja Jensen TAAAAAARRRK!

Jeg TROR jeg har alle med... men kom gerne med supplerende hvis I har lyst.

Havde I også en fantastis dag, på trods af regnen? Hvad var det bedste? Hvad skal være bedre??

TAK FOR EN GOD DAG!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Et FANTASTISK stævne!
  • #1   26. jun 2011 Hej Pauline!

    Tusind tak for en fantastisk dag!! som du sagde har der nu været regn til jeres stævne 2 gange i træk, men 3 gang er lykkens gang ;o)

    Men på trods af vejret var det helt fantastisk:)
    Tak for en god dag! (vi ses på djursland!!) smiley

    Mvh. Johanne - som hedder Einarson og ikke Elinor ;o)


  • #2   28. jun 2011 Ja, det var så hyggelig en dag :-).

    Fantastisk stemning og højt humør over hele linjen.

    Selvfølgeligt ville det være dejligt med et ridehus, hvis vejret er dårligt, men jeg tror også at det vil gå lidt ud over charmen, hvis vi flyttet stævnet.



Kommentér på:
Et FANTASTISK stævne!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce