{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
589 visninger | Oprettet:

Kranio Sakral Terapei. Glæde historie. {{forumTopicSubject}}

Hvis din hest har et problem med galop eller andet kan Kranio Sakral Terapi anbfales! ( http://kranio-hest.dk/?page_id=4 )

Jeg fik min Welsh pony Rebel i januar i år, men han red forkert galop hele tiden på den venstre volte, selvom han ellers velvilligt lavede alle andre øvelser. Han prøvede at løbe væk og løb ind i ridehallens barriere.

Jeg trænede rigtig meget med ham, men på et tidspunkt sagde min ridelærer, at hun havde en mistanke om at han var skæv. Hun rådede mig til at finde en terapeut og jeg fandt Heidi . ( http://kranio-hest.dk)
Hun sagde med det samme, at Rebel var skæv og at sadlen trykkede for meget på lænden, så vi fik en sadelmager ud for at omstoppe sadlen. Jeg måtte så undvære sadlen i ca. 2 uger og ikke galopere. Hun sagde også, at jeg skulle lave nogen strækøvelser med bagbenene. Den 3. gang hun kom var der forbedringer og hun sagde jeg kunne begynde at galopere igen. Da jeg galopperede første gang blev jeg meget positivt overasket, for han satte uden besvær af i rigtig galop og nu kan han ride en god galop på begge volter.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kranio Sakral Terapei. Glæde historie.
Kommentér på:
Kranio Sakral Terapei. Glæde historie.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce