{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
963 visninger | Oprettet:

Biografpremiere torsdag d. 7/3-13 {{forumTopicSubject}}

Ja, det var jo torsdag igår!


Film: Oz: The Great and Powerful

Genre: Adventure

Instruktør: Sam Raimi

Medvirkende:
James Franco, Mila Kunis, Michelle Williams, Rachel Weisz, Zach Braff og Tony Cox

Information:
"I fantasy-filmen 'Oz: The Great and Powerful' transporteres den skruppelløse tryllekunstner Oscar Diggs (James Franco) fra sit cirkus i det støvede Kansas til det eventyrlige land Oz.

Befolkningen i Oz er overbeviste om, at Oscar, med hans billige magiske tricks og illusioner, er den troldmand, alle har ventet på med længsel.

Oscar bliver derfor overbevist om, at store rigdomme er inden for rækkevidde, og at lykken er gjort. Men hans held er dog allerede ved at vende, da han bliver konfronteret med de tre hekse, Theodora, Evanora og Glinda, der stiller spørgsmålstegn ved, om han nu også er den store og mægtige troldmand, han udgiver sig for at være"

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=5NdeuYgRoTI

Detter er en film jeg helt sikkert skal se! Billetterne er bestilt, så nu venter jeg bare på, at det bliver tirsdag :o)
__

Film: The Last Stand

Genre: Action

Instruktør: Jee-woon Kim

Medvirkende:
Arnold Schwarzenegger, Jaimie Alexander, Rodrigo Santoro, Forest Whitaker, Genesis Rodriguez, Peter Stormare, Harry Dean Stanton, Johnny Knoxville, Luis Guzmán og Eduardo Noriega

Information:
"I actionfilmen 'The Last Stand' lever Owens (Arnold Schwarzenegger) et stille liv som sherif i den søvnige grænseby Summerton Junction.

Han har trukket sig tilbage fra sit job som politibetjent i Los Angeles og håber egentlig bare på at nyde de sidste år som aktiv lovhåndhæver. Imens er en berygtet narkobaron på flugt fra FBI i en specielt udstyret bil med et gidsel og et slæng af hårdkogte bandemedlemmer.

Hans mål er at krydse grænsen til Mexico, og vejen går i den forbindelse forbi Summerton Junction. Den samlede politistyrke har kun ét sidste forsøg til at stoppe ham, og Owens bliver en vigtig brik i regnskabet."

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=zxt8kRhLaMs
__

Film: The Sessions

Genre: Drama

Instruktør: Ben Lewin

Medvirkende:
John Hawkes, Helen Hunt, William H. Macy, Moon Bloodgood og W. Earl Brown

Information:
"I det romantiske drama 'The Sessions' er Mark er veluddannet sindsfrisk poet, hvis kropsfunktioner er lammet af polio, og derfor må leve i en jernlunge døgnet rundt.

På det sidste er Marks tanker begyndt at kredse om sex og især spørgsmålet, om den snart fyrreårige jomfru overhovedet er i stand til at udføre akten?

Hans hjælper Vera (Moon Bloodgood) præsenterer ham derfor for muligheden i professionel hjælp, og efter kyndig vejledning og spirituelt samtykke hos sin præst (William H. Macy) hyrer Mark sex-surrogatet Chreyl (Helen Hunt). Ifølge reglerne kan de to kun afholde i alt seks sessioner, men dette er mere end nok til at søsætte et fascinerende forhold og kickstarte Marks manddom."

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=zymGiLJBpB8

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Biografpremiere torsdag d. 7/3-13

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce