{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.217 visninger | Oprettet:

Biografpremiere torsdag d. 28/2-13 {{forumTopicSubject}}

Torsdag! :o)


Film: Skytten

Genre: Thriller/dansk

Instruktør: Annette K. Olesen

Medvirkende:
Trine Dyrholm, Kim Bodnia, Nikolaj Lie Kaas, David Dencik, Carsten Bjørnlund, Marina Bouras, Bent Mejding, Lars Ranthe, Søren Spanning, Jens Jørn Spottag, Ole Dupont og Kristian Halken

Information:
"I thrilleren 'Skytten' har Danmark netop fået ny regering, der vandt valget på at have en grøn profil.

Men regeringen foretager en kovending og går nu ind for at støtte en kontroversiel aftale med USA om klimabelastende olieboringer i det sårbare Nordøstgrønland.

Journalisten Mia Moesgaard (Trine Dyrholm) kommer på sporet af denne politiske skandale, som involverer udenrigsministerens (Nikolaj Lie Kaas) forestående aftale med den amerikanske regering.

Hun bliver kontaktet af geofysikeren og den tidligere olympiske skytte, Rasmus (Bodnia), der har afgørende viden i sagen."

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=9EdUXjwah3c

__

Film: Kvartetten

Genre: Drama

Instruktør: Dustin Hoffman

Medvirkende:
Maggie Smith, Michael Gambon, Billy Connolly og Tom Courtenay

Information:
"På et plejehjem særligt for ældre operasangere er den vigtigste begivenhed den årlige koncert, som gives i anledning af komponisten Verdis fødselsdag.

Men dette år overskygges den glædelige begivenhed af ankomsten af en ny beboer på hjemmet - nemlig den ultimative operadiva Jean Horton (Maggie Smith).

Jean er en diva med stort D. Hun er verdenskendt for sin vidunderlige stemme og sin skrappe tunge, men hun nægter at synge på sine ældre dage. Kan den gamle diva blødes op og overtales til at give koncert på plejehjemmet?"

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=wSEnh8Hi62E


Trods dette slet ikke er en film jeg normalt vil lægge mærke til, synes jeg traileren fangende mig på en eller anden måde.. Hmm, ved ikke lige.. Men overvejer kraftigt at se den faktisk (: Også er Maggie Smith jo også bare skøn!

__

Film: Flight

Genre: Drama

Instruktør: Robert Zemeckis

Medvirkende:
Denzel Washington, Don Cheadle, Kelly Reilly, Bruce Greenwood, Brian Geraghty, John Goodman, Melissa Leo og James Badge Dale

Information:
"I 'Flight' spiller Denzel Washington politen Whip, der har en hemmelighed. Han har et alkoholmisbrug, der endnu ikke er blevet opdaget af kollegerne.

Men da han på mirakuløs vis redder et rutefly fra at forulykke, bliver han genstand for en undersøgelse, der skal afklare, hvad der gik
galt under turen.

På den ene side hyldes han som helten, der som den eneste kunne redde flyet fra styrt, og på den anden side sås der tvivl om hans tilstand under flyvningen."

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=m2m4tfBg9S4

__

Film: Parker

Genre: Thriller

Instruktør: Taylor Hackford

Medvirkende:
Jason Statham, Jennifer Lopez, Nick Nolte, Michael Chiklis, Clifton Collins Jr, Wendell Pierce og Daniel Bernhardt

Information:
"Thrilleren 'Parker' har Jason Statham i titelrollen som en professionel tyv, der arbejder efter et særligt moralkodeks.

Han hverken stjæler fra de fattige eller volder skade på uskyldige mennesker. Men det er en farlig branche, og han bliver forrådt af de folk, som han stolede på.

De efterlader ham med forvisningen om, at han er død, men Parker overlever, og han følger sin tidligere bande til Florida for at få hævn.

Parker udgiver sig for at være en velhavende texaner på boligjagt og møder Leslie (Jennifer Lopez) - en fraskilt ejendomsmægler med en nedadgående karriere og med et sidste håb om at tjene gode penge."

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=KgYaiLcByRo


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Biografpremiere torsdag d. 28/2-13
Kommentér på:
Biografpremiere torsdag d. 28/2-13

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce