7.872 visninger
|
Oprettet:
Søger kold forret med regnbueørred {{forumTopicSubject}}
Hejsa alle sammen,
Jeg har virkelig brug for Jeres hjælp.
Jeg skal lave en forret med regnbueørred til nytår til 20 personer.
Jeg har googlet mig frem til opskrifter på f.eks. ørred mousse og ørredsalat, men der skal som regel bruges røget ørred - ikke friskfangede fisk
Mon nogen af Jer ligger inde med en nem og rigtig lækker opskrift på en kold forret med frisk ørred, som så skal tilberedes ?
Kom glad med alle afprøvede forslag, som I finder lækre.
På forhånd tusind tak for hjælpen
Mvh.
Ann
aug 2009
Følger: 48 Følgere: 78 Heste: 4 Emner: 479 Svar: 4.399
måske den her kan hjælpe dig lidt.. har dog ikke en direkte opskrift
okt 2012
Følger: 9 Følgere: 9 Heste: 1 Emner: 8 Svar: 376
mar 2007
Følger: 35 Følgere: 41 Heste: 2 Emner: 284 Svar: 6.321
okt 2012
Følger: 9 Følgere: 9 Heste: 1 Emner: 8 Svar: 376
Jeg er nok ved at opgive at Google på det, så hvis der sidder en bag skærmen, som selv har den mest fantastiske opskrift, så please send den til mig....
mar 2007
Følger: 35 Følgere: 41 Heste: 2 Emner: 284 Svar: 6.321
http://www.walter-lystfisker.dk/opkokoor.htm
http://www.madmor.dk/show.php?action=single&get=544
Der var da lige et par stykker hvor du ikke skal bruge fisken røget...
mar 2007
Følger: 35 Følgere: 41 Heste: 2 Emner: 284 Svar: 6.321
jun 2010
Følger: 52 Følgere: 54 Heste: 3 Emner: 32 Svar: 373
Mht til den kolde forret, hvorfor så ikke lave en agurke eller ærtesuppe med lidt ørred på toppen?
Ligesom denne, jeg ville bare lave den uden mint når det er ørred, tror jeg
http://www.arla.dk/opskrifter/kold-agurkesuppe-med-laks-og-mynte/
apr 2008
Følger: 6 Følgere: 7 Heste: 1 Emner: 36 Svar: 1.109
Ørredret med Creme Fraiche-sauce
Til 6-8 personer:
Kogelage:
1 liter vand
2 spsk. groft salt
2 spsk. eddike
2 laurbærblade
20 hele peberkorn
1 zittauerløg
2 gulerødder
Sauce:
3½ dl. Creme Fraiche 18%
2 spsk. sød fransk sennep
½ tsk. groft salt
friskkværnet peber
1 tsk. sukker
1 dl. piskefløde, pisket til flødskum
Pynt:
100 gram rejer
100 gram kaviar
3 hårdkogte æg
1 bakke karse
Fremgangsmåde:
Rens og skyl fiskene. Læg dem side om side i et ildfast fad.
Bring vandet i kog. Tilsæt krydderier samt gulerødder og løg. Hæld kogelagen over fiskene.
Dæk fadet med folie. Sæt fad midt i ovnen. Kog i cirka 30 minutter ved 250 grader.
Kødet pilles omhyggeligt fra benene. (Denne del kan laves dagen i forvejen).
Rør Creme Fraiche med alle ingredienser, på nær flødeskum, der vendes i til sidst. Smag saucen til.
Serveringstips:
Anret det kolde ørredkød på et fad. Hæld saucen over ørreden. Pynt med rejer, kaviar, æg i skiver samt karse. Servér flutes til.
okt 2012
Følger: 9 Følgere: 9 Heste: 1 Emner: 8 Svar: 376
Søger kold forret med regnbueørred