{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
501 visninger | Oprettet:

STX eller Erhvervsuddannelse :s ? {{forumTopicSubject}}

Jeg går i 9 klasse og skal til at vælge en uddannelse - men jeg er simpelthen SÅ meget i tvivl smiley !
Min far vil rigtig gerne have, at jeg tager studentereksamen (STX) og jeg vil også selv gerne have den på en måde. Det er jo en rigtig god baggrund at have, man har i hvert fald noget at falde tilbage på så, hvis nogle glipper eller man får valgt forkert. Jeg tror bare personligt, at jeg vil blive skoletrær - og kan ikke rigtig se, hvad jeg vil bruge den til, når jeg kommer vidre. - Jeg er jo lidt i tvivl om, hvad jeg vil være.
+ Jeg får simpelthen så mange4-taller. I kristendom, historie, samfundsfag osv fordi jeg ikke siger noget - og det er bestemt ikke godt, at gemme sig på et gymnasium :s men i alle afleveringer får jeg 7 eller over.
OG min Uddannelsesvejlder kan ikke fordrage mig, fordi jeg har hest -.- han mener at hun skal sælges eller slagtes, da jeg alligevel ikke gider den om nogle år (?!) ! Hver gang jeg er til samtale med ham, får jeg en ordentlig prædken om hvor dum jeg er, fordi ujeg har en hest. Førse gang jeg var til samtale, fik jeg rent atvide, at jeg ikke kom på gym så længe jeg havde en hest. Det kunne jeg ikke holde til ?! - Men mine lærer mener alle, at jeg sagtens kan.

Så tænkte jeg på en erhvervsuddannelse - tjener eksempelvis. Det har jeg altid gerne villet være. Så jeg sidder lige nu og kigger på en hjemmeside med erhvervsuddannelserne på. Men min far vil 110% få mig forklaret, at det ikke er noget for mig. Bla bla bla og så ender det med, at han får sin vilje (siger ikke min far imod - han har en eller anden evne til at få ret)

Jeg vil jo gerne have en hurtigt afsluttet eksamen, og til USA eller ligende og få arbejde. Jeg vil jo meget gerne give kurser / arbejde med "vilde" heste - men have en uddannelse at falde tilbage på, hvis dette ikke lykkedes for mig.

Min far har både HTX og STX og driver nusi egen forretning, som kører mega godt. Og jeg er måske lidt bange for at skuff ham - han mener jo ikke, atdet er et "rigtigt job" at arbejde med heste eller tjener. Min mor er heldigvis ligeglad, men de er skilt, så hun kan ikke komme med nogle fine ord til ham om, at jeg skal gøre det <i>jeg</i> vil.

Aargh jeg er i tvivl smiley !
Håber i måske kan komme med nogle argumenter ? For / imod
Knus Frederikke


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  STX eller Erhvervsuddannelse :s ?
Kommentér på:
STX eller Erhvervsuddannelse :s ?

Annonce