575 visninger
|
Oprettet:
Forret hjælp :) {{forumTopicSubject}}
Ja i min familie er vi igang med sårn noget til middag hos agtig noget, og det er nu min tur
men har lidt brug for hjælp til forretten :S
de her 2 ting er hovedret.
(link fjernet) + http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/430/Oksekoed-opskrifter/Krydrede-oksekoedsboller
og desserten er :
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=23627
med noget hjemmelavet is
så nogen idéer til forret? det må ik være fisk
jun 2007
Følger: 155 Følgere: 150 Heste: 1 Emner: 81 Svar: 1.030
eller frisk grønne aspars med bacon rundt om og så på panden
sep 2005
Følger: 13 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 166 Svar: 643
eller hvad med en grøntsagsterrine? se opskrift her
http://www.magasinetmad.dk/Forret/Vegetarisk/2008_01_Groentsagsterrine.aspx
der er også mange andre gode forslag derinde, ellers kan du også kigge på arla.dk og opskrifter.dk samt mange andre opskriftsider
apr 2008
Følger: 5 Følgere: 9 Heste: 2 Emner: 27 Svar: 4.437
Medmindre rejer tæller som fisk.
Kan også lave en smule frisk salat med nogle rosiner og nødder.
eller det et udvalg af supper du kan lave, bare husk det skal være meget små skåle så ikke at lave ret meget.
nov 2006
Følger: 71 Følgere: 59 Heste: 2 Emner: 276 Svar: 1.477
Er allerede lavet af min moster
Betina s:
kigger lige
Tina c: hvis du havde læst må det ik være noget med fisk
apr 2008
Følger: 28 Følgere: 27 Heste: 1 Emner: 120 Svar: 2.323
http://arla.dk/opskrifter/Sog/?q=forret
Jeg har bare søgt på forret..
aug 2008
Følger: 31 Følgere: 32 Heste: 3 Emner: 461 Svar: 2.748
aug 2008
Følger: 31 Følgere: 32 Heste: 3 Emner: 461 Svar: 2.748
Hak chili og ingefær efter smag. Steg det på panden i noget olie og kom hakkede gulerødder i så de lige når at blive stegt meget hurtigt. Herefter kommer du vand over så det dækker fyldet og kommer grøntsagsboullon i.
Lad det koge til gulerødderne er bløde og blend. Smag til med salt og peber. Meget enkel men SÅ lækker!!
Kartoffelporresuppe:
Dobbelt så mange porre som der er kartofler.
Hak et løg og steg det i olie på panden til de er klare. Kom hakket porre og lad det stege i kort tid. Kom hakkede kartofler og vand i, og vandet skal ligesom i gulerodssuppen dække fyldet. Kom grøntsagsboullon i og godt med peber. Lad det koge til kartofler og porre er bløde og blend,. Tilsæt evt. lidt fløde men ikke nødvendigt. Kan også serveres med sprødstegt bacon eller croutoner.
Og her et link til en jordskoksuppe, sådan en har jeg aldrig selv lavet men er helt vild med den: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=25140
nov 2006
Følger: 71 Følgere: 59 Heste: 2 Emner: 276 Svar: 1.477
men hvordan syntes i det her der ud:
forret Bliver nok lavet lidt om:
http://www.magasinetmad.dk/Forret/Vegetarisk/2008_05_groensager_med_fyld.aspx
hovedret: (link fjernet)
http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/430/Oksekoed-opskrifter/Krydrede-oksekoedsboller
kan ikke huske om der rigtig er noget sovs ved pastaen eller lavet jeg en slags tomat sovs til tror jeg
+ salat
dessert:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=23627
http://grydeskeen.dk/hindb%C3%A6rsorbet/menu/desert/
jul 2007
Følger: 76 Følgere: 76 Heste: 2 Emner: 254 Svar: 4.671
nov 2006
Følger: 71 Følgere: 59 Heste: 2 Emner: 276 Svar: 1.477
Forret hjælp :)