{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Undersøgelse om meninger omkring plastikirurgi
  • #1   1. feb 2012 Tak på forhånd! smiley

  • #2   1. feb 2012 Jeg synes at det er folks eget valg. De må selv vælge hvordan de ser ud, og jeg dømmer ikke folk.
    Jeg er næsten sikker på, at jeg skal have lavet noget, når jeg har 40.000kr. til det smiley


  • #3   1. feb 2012 Det er da bare helt okay, hvis folk ikke kan leve med deres udseende, så lad dem da. Jeg ville aldrig selv gøre det, men det er folks eget valg

  • #4   1. feb 2012 Jeg er ikke imod det men at en 18 årige pige der har bryster vil have lavet større burde ikke kunne lade sig gøre før de er ældre.

    Men for helbreds mæssige årsager ser jeg ikke noget problem i det. F.eks. overskydende hud, for store bryster, eller slet ingen. osv... Det er ok.

    Men i sidste ende er det jo folks egen hovedpine om de vild et eller ej.


  • #5   1. feb 2012 Syntes det er helt okay, jeg ville helt vildt gerne selv have lavet min næse. Folk må selv om det, og der burde ikke være nogen regler, ud over man skal være 18

  • #6   1. feb 2012 det er folks eget valg, jeg ville dog aldrig selv have lavet noget, ansigt bryster og fedtsugninger. osv af den slags
    hvor går grænsen henne af ? hvornår er det plastikkirurgi, og hvornår er det skønhedsoprationer ??

    jeg vil for eks utroligt gerne have ordnet mine ben for åreknuder, det kan gøres med laser, jeg har været til læge og fået en henv til en specialist i næstved, har bare ikke rigtig fået taget mig sammen endnu da jeg erfarede at man skulle skæres op under knæet, har det ret skidt med at skulle skæres i... addr.


  • #7   1. feb 2012 Jeg vil så gerne have lavet større bryster, hvis de ikke snart begynder at vokse... hvis i vidste hvor meget, jeg hader dem, ville i kunne følge mig!

  • #8   1. feb 2012 maria: folk er forskelige nogle har meget andre har lidt, selv mine piger er , den ene har meget den anden har ikke ret meget, hun har lært at acceptere sig selv som hun ér, grunden til at vi får ændret på os selv er at vi så gerne vil være perfekte og ikke kan acceptere os selv som vi nu engang er skabt fra naturens hånd.

    det er de færreste der er tilfreds med det de har.


  • #9   1. feb 2012 Cecilia F overskydende hud kommer af stort vægt tab. og det kan helbredsmæssigt være en hindring. Man tænker ikke ofte over de psykiske mén der er.

    Og fedme er ikke bare ens egen skyld, der er noget psykologisk bag ved det eller medicinsk bag det også.

    Men det er en diskution vi kan tage et andet sted.


  • #10   1. feb 2012 men du syntes det er iorden at disse mennesker ikke kan hjælpes til bedre liv. Ved hjælp af operation. De går psykisk ned eller rygerne får så dårlige lunger at de ikke kan vare tage et arbejde. Begge dele giver en byrde til samfundet ved, sygedagpenge, kontant hjælp eller i værste fald før tidspension. Og det er noget staten betaler.

    Overspisning er en sygedom som andre spiseforstyrelse sygedomme. Da det er psykisk det ligger ved. Og rygning kan føre til stor skade også.

    ****

    jeg skal lige tilføje at jeg synets f.eks. bryst operation ved f.eks. få fjernet en knude i brystet eller få fjernet hele brystet er i orden. Min egen mor fik fjernet en god artet knude i brystet på str. med en tennis bold. hun fik tilbudet om at få fyldt det ud. Men hun takkede nej.

    Men jeg syntes generalt at alders grænsen for operationer burde sættes op. da man ikke er færdig udviklet som 18 årige.


  • #11   1. feb 2012 nu vil du om lidt få af vide at vi rygere har sandelig selv bedt om det .. he he smiley
    det tror jeg der er pænt mange der mener smiley

    når jeg skriver *vi rygere* er det fordi jeg selv oser som en skorsten, og har ikke tænkt mig at lave om på det, ingen skal bestemme om jeg skal ryge, konsekvens er jeg fuldt ud klar over.
    syg ? mig aldrig. heller ikke min mand som ryger mere end jeg gør. vi har været til læge til sammen 5 gange på 20 år, og de 3 af dem havde jeg fået noget i øjet jeg ikke selv kunne få ud (finde), og det var ikke en cigaret...:-)


  • #12   1. feb 2012 Men ødelægger det ens selvværd, så synes jeg det er okay. Og fordi din pige har lært at acceptere det, behøver jeg ikke!

  • #13   1. feb 2012 Angående bryster, hvorfor skal folk så ikke tilbydes en brystformindskning, hvis det kan sikre dem en rask ryg????
    Synes det er en mærkelig udtalelse, for man bestemmer altså ikke selv fra naturens side, hvor store de skal være.

    Og overskydende hud kan altså give temmeligt alvorlige gener.
    jeg arbejder selv på et plejehjem, og mange ældre har en hudfold på maven, og mange døjer med svamp og eksem under den.
    Og jeg vil vædde med, at en overvægtig, som taber sig meget, også kan ende ud med svamp, eksem og store bylder under den overskydende hud.
    Og jeg skal altså hilse og sige, at svamp gør pænt nas.

    Hvad folk gør med deres krop er deres egen belsutning, dog synes jeg det er dumt at få lavet bryster, allerede som 18 årig.
    Bryster kan pludselig vokse, selv om man er 20 år, det oplevede jeg selv, da jeg var 20.
    Gik fra en 75 C, til 70 F/G på 3 måneder.


  • #14   1. feb 2012 Det handler ikke om at se perfekt ud, det handler om at have det godt med sig selv.

  • #15   1. feb 2012 Special K - det håber jeg sker for mig!

  • #16   1. feb 2012 kan slet ikke forstå hvorfor man skal have det skidt med sig selv fordi ens bryster er små ??
    what so ever.... bliver man et dårliger menneske af det, kan ingen lide en fordi man har små bryster ? får man aldrig en kæreste fordi de er små.

    det er altså langt fra de fleste mænd der tænder på fodbolde ala frk keesler.
    kan forstå at dem der har store bryster fra naturens side af at de får gjort noget ved det, det kan give rygproblemer. men det andet ? nej.
    og så er der jo osse alle de fejloprationer samt at det silikone de putter i, er direkte sundhedskadeligt, folk har fået ødelagt kroppen pgå de implatater. der er jo for eks en sag kørende i medierne pt med de franske implatater som var giftige.


  • #17   1. feb 2012 Har intet i mod det og skal selv have botox osv når jeg blir ældre.. Fik lavet bryster da jeg var 18 og er nu knap 23.. Vil gerne have lavet dem igen, når jeg får råd smiley Mine bryster ville aldrig have vokset selv og det eneste der skete for min mor da hun var gravid, var at de blev mindre.
    Kan da kun se det gode i at ha en perfekt krop smiley


  • #18   1. feb 2012 Det er bare noget psykisk, og ligemeget hvad du siger, eller andre, påvirker det mig ikke. De skal bare laves større, og jeg kender flere der har fået dem lavet, og der er ingen problemer. Så det er altså ikke alle, der ikke kan finde ud af det!

  • #19   1. feb 2012 De skal jo også bare passe til mig, skal ikke have nogle på størrelse med Linses, de alt for store til min krop.

  • #20   1. feb 2012 og man vil aldrig kunne se, de er blevet lavet større, medmindre man kender mig, og ved det smiley

  • #21   1. feb 2012 Jeg synes det er virkelig træls, i skal sidde og bestemme om det er fordi det virkelig er, at jeg ''bare vil se lækker ud'' - for det er det ikke. Det påvirker mig meget. Jeg HADER at stå og se mig selv i spejlet, inden jeg skal i bad. Det gør så ondt. Det utroligt i kan være så kolde og lede, i forstår mig ikke.
    Jeg vil overhovedet ikke leve op til noget eller nogen, jeg vil bare have det bedre med mig selv, og hvis jeg føler sådan en operation er godt for mig, så må eg vel gøre det. Men det er desværre ikke muligt nu, da jeg ikke har 40-50.000 kr.
    I burde skamme jer, at sidde og bedømme mig. I kender mig ikke, og hvis i gjorde, så kunne i bedre forstå!


  • #22   1. feb 2012 Fededyrets mor:
    Der er jo så også en lov omkring alder.
    Det er ikke tilladt at udføre kosmetiske indgreb på børn under 18 år


  • #23   1. feb 2012 maria . du siger din mening og det vil du gerne have lov til, tag så lige at holde kammertonen, for andre har altså også lov til at sige deres uden at blive kaldt led. du er lige grovkornet nok, kan du ikke tåle folk ikke er enig med dig så lad være med at sige noget her.
    det er en debat og et forum hvor vi alle har ret til at komme med vores besyv uden at skulle kaldes led og ond.
    jeg kunne sikkert finde nogle ting at kalde dig for din mening, men gør det IKKE fordi jeg kan godt respektere at du siger din mening uden at hagle dig ned og sige grimme ting.


  • #24   1. feb 2012 Maria a:
    Undskyld jeg lige blander mig, men jeg har aldrig i nogle af de bøger eller hjemmesider hvor jeg har fundet min information, været ude for at der har været nogle som ikke ville have lavet deres bryster større af den grund. smiley
    Men altså 'for bare at se lækker ud' er nødvendigvis ikke grunden til at man får det lavet. Bryster er lige som mandens penis et kvindeligt symbol, og for dem med 'mindre' ting af slagsen, føler de at deres mandlig/kvindelighed daler samtidig - dvs. jo større bryster du har, jo mere kvinde er du. Sådan ser folk det, af dem så har små dele af slagsen. Derudover så er det lidt et statussymbol, da kvinder i offentlige omklædningsrum osv. måler sig ud fra andre. Dog har Hollywood med deres 'falske' filmstjerner også en stor del af skylden for at piger allerede i teenagealderen vil have lavet brysterne om, da Hollywood sætter skønhedsidealet for mænd og kvinder.


  • #25   1. feb 2012 Men er der nogle andre end dem som har givet deres meninger, som evt. også vil komme med deres? Det gør ikke noget hvis i mener det samme, har bare brug for et par stykker til smiley

  • #26   1. feb 2012 Jeg synes ikke man skal ændre på sin krop.
    Jeg synes den er god som den er, mennske kroppe skal ikke blive for kunstige.


  • #27   1. feb 2012 Hvis i forstod hvad jeg mente, så var det lidt nemmere.
    Det okay i tror det derfor, men jeg ved det er af en anden grund.
    Så er lidt træt af i dømmer mig, pga. det, og tror det er fordi jeg vil være lækker. Omg altså, så fik jeg nok en anden opr.
    - Synes det er super synd i ikke forstår mit problem, for havde i bryster ligesom mig, ville i også være kede af det. Jeg gør ikke noget, for nogen andens skyld.


  • #28   1. feb 2012 Kalde mig for noget??? - hvad er det for noget? hvad ville du kalde mig, en bitch eller dulle eller sådan noget?

  • #29   2. feb 2012 Maria: jeg vil slet ikke nedlade mig på dit niveu, det er for ynkeligt.

  • #30   2. feb 2012 Du er simpelthen så forfærdelig af en person at være G.S!
    og hvis der er et niveau at synke ned på, hvor du er, vil jeg ikke derhen! kan du have det godt! jeg skal nok skrive om nogle år, når jeg har fået den opr. og vise dig billederne, så kan det være du bliver klogere! HEJ!


  • #31   2. feb 2012 Jeg er faktisk selv blevet opereret i min læbe, da jeg har "to huller" ned i dem jeg var træt af. Dermed fik jeg lavet den for snart et år side. Og skal igen opereres i april for det. Derfor er jeg for de operationer, min er betalt af staten heldigvis, så wg skulle ikke punge op med en masse penge.
    Men piger der får lavet deres bryster fordi de bare vil være mega frække osv, nej, det er blevet et modefænomen som ikke er et jeg støtter smiley


  • #32   2. feb 2012 hvad med at holde dig til emnet, du gik over på ynk og klag kun præsis over dig selv og derefter til angreb på dem der ikke delte din opfattelse. skrev tidl , kan du ikke tåle at diskutere og blive modsagt er du ikke voksen nok til at diskutere, og er du ikke det så bør du jo bare holde dig ude af diskutionen.

    der er andre som dig der har sagt : vi vil have lavet det og det, andre har sagt deres mening om det, uden at blive angrebet af dem der gerne vil have lavet om på noget, og hvorfor så ikke det, jo fordi de kan godt tåle at andre har en anden mening og de respektere hinanden.
    det mangler du at gøre, du respektere ikke andre har en anden mening, føler du bliver angrebet og angriber så andre.
    det er ynkeligt. hvis du vil respekteres så start med at respektere andre.


  • #33   2. feb 2012 Jeg mener umiddelbart at folk selv må bestemme. Dog synes jeg der må ligge et enormt pres (modefænomen) på de unge piger om at få lavet plastrik bryster, uanset hvor store deres bryster næsten er i forvejen.
    Desværre er det jo ikke sundt, at få placeret fremmedlegemer i kroppen. Lige i øjeblikket er der sagen om de franske brystimplantater. Jeg tænker lidt på, om ikke det i sidste ende bliver det offentlige danske sygehusvæsen som kommer til at betale for disse franske bryster ? Hvor mange piger/kvinder har lige 20.000 kr - 40.000 kr til en ny opperation stående på bankkontoen ?
    På den anden side, får (næsten) alle unge mennesker rettet tænder på det offentligentes regning.


  • #34   2. feb 2012 Maria selvværet kommer indefra ikke igennem ny bryster, det må du endelig ikke tro, for så er jeg bange for. at du bliver dybt skuffet, når du har betalt og fået brysterne lavet.Hvorimod at du kan få større selvtillid gennem dine kommende nye bryster,


    Jeg så en kvindelig stripper, som medvirker i tv-programmet singelliv, hun har fået lavet bryser, og gud hvor er de grimme. De ligner to bolde som er placeret alt for højt på kroppen.
    Det ser man desværre hos mange, at lige så snart de smider bhén så er arene der og de er kuglerunde, sådan ser naturlige bryster slet ikke ud !!


  • #35   2. feb 2012 Hanne: Jeg må lige tilføje at hvis du læser om mange plastikoperations-kunders selvværd efter en operation er den steget, da de får lavet noget de er kede af og går og skjuler, som de så kan 'vise frem' uden at være ked. smiley

  • #36   3. feb 2012 Anna:
    Selvtilliden er din indre tro på at du kan det du gerne vil. At du kan klare de opgaver tilværelsen byder dig. Den kraft der ligger bag dine handlinger. Din selvtillid grundlægges ligesom selvværdet i løbet af din barndom og opvækst. Den opbygges når du bliver værdsat for det du gør (og ikke som selvværdet det du er). Det sker når du f.sk. bliver rost som "Flot klaret", "Hvor er du god til at ... stave, spille klaver, synge, hoppe, svømme osv". Den slags udtalelser giver troen på at du kan og som voksen oplever du stor handlekraft


    Selvværd er som ordet siger følelsen af det du er værd. Ikke i kroner og ører, men i Indre værdier. Dit selvværd grundlægges i de tidlige barneår hver gang nogen værdsætter dig, som den du er. F.eks. "Ih hvor er du sød". "Du er bare så dejlig" "Du er bare helt speciel". "Du er bare sådan en man rigtig godt kan li'" osv Det resulterer i følelser der hedder: "Jeg er god nok", "Jeg dur", "Jeg slår til", "Jeg er helt rigtig", "Jeg passer ind", "Jeg er som jeg skal være"...... Et højt selvværd skaber glæde, overskud, energi, indre ro og mange andre psykiske goder.



  • #37   3. feb 2012 Lavt selvværd

    Det der slider på selvværdet og dermed skaber et lavt selvværd er følelser som: "Jeg er ikke god nok", "Jeg dur ikke", "Jeg slår ikke til", "Jeg er forkert", "Der er noget galt med mig", "Jeg passer ikke ind"......
    Disse følelser blev også grundlagt i din barndom, når du ikke blev værdsat: "Fy, tænk dig nu om" (= du er for dum). "Se nu hvor ked af det du gjorde ham" (= du er forkert). "Hold så op med at .... " f.eks. smaske (= du er ikke god god nok). Den slags skaber et lavt selvværd. Et lavt selvværd kan resultere i angst, bekymringer, nervøsitet, misbrug, manglende evne til at sige fra og meget andet.




  • #38   3. feb 2012 Man kan så også godt få bedre selvværd og selvtillid, ved at arbejde på det og uden brug af plastikkirurgi smiley

  • #39   3. feb 2012 Hanne:
    Ja, det er jeg klar over. Vi snakker om det samme smiley

    Simone:
    Ja, det kan man godt, men i tilfældet af hvordan folk har det efter en plastikoperation, siger de at de har fået et højere selvværd smiley


Kommentér på:
Undersøgelse om meninger omkring plastikirurgi

Annonce