{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
727 visninger | Oprettet:

Når man bare er GLAD :-) {{forumTopicSubject}}

Jeg har haft en shitty week, i denne uge! Kedelige skoledage, de sædvanlige hviske-tiske tøser som man bare får for meget af, og ham der som er lidt for sød, er ikke til at regne ud.... Ja sådanne en uge har jeg haft. Men takket være mine skønne veninder, blev der vendt op og ned på det hele! (På en rigtig positiv måde smiley ) I går var jeg afsted med tre skønne tøser, ud og fejre min venindes fødselsdag, og jeg kan godt sige jer at min mave gjorde simpelthent ondt efter alle mine vilde grineflip! Alle de grineflip som ikke blev brugt på de dårlige dage i denne uge, gav bagslag i går smiley Hold kæft hvor jeg elsker at grine!!! smiley
Og i dag vil jeg trodse vejret og hygge mig med my very bestfriend på Mørkøv Kræmmermarked. Hun er & bliver den bedste veninde man kunne ønske sig. Ja, jeg er sgu bare GLAD :-)!

Lille glædes udbrud fra mig! Hvad med jer? skal i nyde weekenden med jeres familie, hest eller de dejligste venner??


Tjek this, hvis du har lyst: http://www.hestegalleri.dk/forum/off-topic/880845-bag_det_paene_ydre ELLER: http://www.hestegalleri.dk/forum/off-topic/871978-har_du_lyst_til_at_hjaelpe_mig__)

GO' WEEKEND FRA MIG!! Love Krøll.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Når man bare er GLAD :-)
Kommentér på:
Når man bare er GLAD :-)

Annonce