{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Problemer med galoppen.
  • #1   28. apr 2011 NU læser jeg det som om at hesten er syg efter at tage magten fra dig og bare vil tjørne derud af.

    Lægger du mærke til hvordan du selv reagere når hesten strammer sig op? For det meste ligger det mere i hvordan rytteren tager problemet til sig. Som at den strammer sig op, så strammer rytteren sig op. Hesten leger lidt kongens efterfølger hvis du forstår. Slapper du af, slapper hesten af.


    Hvis det er så slemt så kunne alternativet være at du red om morgenen inden du skulle ud at køre til stævnet, så kunne det værste galop løb være taget af.

    Du kunne også lade hesten galoppere rundt til den har overgivet sig og at den er ''rolig'' igen.


  • #2   28. apr 2011 nej nej han vil bare så gerne.

  • #3   28. apr 2011 Det bedste råd jeg kan give dig er at blive ved med at anspringe, galoppere en halv runde fx, sæt ned i trav, anspring efter et par travtrin, sæt ned i trav igen efter kort tid og bliv ved på den måde til han lærer at slappe af hele tiden og høre efter dine signaler. Du kan evt også lægge skridt ind i det. Fx galop på en 20 m volte, trav skråt igennem, galop ved fx C, rid ind over midten og sæt i trav igen, skift volte og tag ned i skridt, rid en 10 m volte, sæt i trav igen, anspring osv. Bliv ved med at forlange at han hører efter dine signaler så skal det nok komme igen.

Kommentér på:
Problemer med galoppen.

x