{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Sally [Himmelhest] 1992

2.949 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mich - Nu med pony
Kvinde | 30 år | Oprettet: 30. dec 2007


Oldenborg Sally

Fødselsår:
1992
Højde:
Min morkøbte sally med henblik på hun ville blive en høj hest som skulle bruges på dressur. da sallys far var meget høj, troede hun at sally ville blive lige så høj.

Men!! sally er 156cm. syner støre da hun har breden med sig.
Temperament
Sally, kan til tider være meget vågen og opmærksom. ikke at man ikke kunne styre hende, men man er vel en hoppe.
Gangarter
Over middel.

når jeg tænker tilbage på hendes gang, var det en god skridt som var behagelig at side på uden sadel.
hun havde en vidunderlig jog, som gjorde man bare sad der.
hendes galop, var dejlig gyndende
Stævner
Vi Nåede Ingen.... Men Vi havde Håbet.

Vi var et team som inge kunne stoppe, deres meninger prallede af på os, for vi stod sammen i ild og vand.
Stamtavle
Far Silas
Mor veronica
Køn
Hun var en Vildunderlig hoppe. Som aldrig vil blive glemt.
Bemærkninger
Min Mor Købte Hende Da hun Var 1½år gammel.
Hun Blev tilredet som 3års i dressur.
Hun har kun smidt rytter af engang, fordi at de blevet fanget i en bisværm.
____________________________

Da hun blev købt håbede min mor på en god og stor dressur hest. men sådan blev det ikke.

Sally blev vores allesammens hygge-tur- western hest, det var det liv hun var tilfreds med, og vi ønskede ikke at bruge hende til andet.
sommeren 08 begyndte vi at få westernundervisning, hvilket vi hyggede os meget med.

efter noget tid, begyndte jeg at ride hende over i det bidløse, med store resultater og vi var noget rigtig langt.
____________________________

Sally skulle udlånes til en af min mors venner fordi jeg var på efterskole, og hun ikke kunne finde tid til tre heste.

MEN!!!
______________________________
15. febuar
Sally, gik over regnbuen, over til de evigegræsmarker

Det hele startede lørdag, morgen med, jeg kom ud og skulle give hestene morgen mad, alt var som det plejede, men da jeg havde givet dem mad, fik Sally et kolik anfald, jeg skynder mig, at få hende op af stå grime på og ud og gå, hvor jeg ringede til min mor, som ville skynde sig hjem.
jeg gik, gik og gik, med Sally, og pludselig, fik hun svedeture, og hvad der nu måtte høre, med, vi beslutter, at ringe efter dyrlægen, og han ankommer under et kvarter senere, da han kørte, omkring kl. 11. havde sally fået pumpet meget vand og olie ind plus 4 sprøjter smertestilende, men da det ikke hjalp fik hun et skud morfin. Og de ville virke i ca. 3 timer, så i tre timer sad vi ude i stalden og så på hen hest, der var helt væk.
Da der var gået 3 timer, kaster hun sig rundt i gen og jeg går igen med hende, fra kl 2 til ca. kl. 5 og der tilkalder vi dyrlægen igen, hvor på, Sally får pumpet vand i sig igen, hvor på, meget af det kommer ud igen. Dyrlægen siger at der er 3 muligheder.
1. dyrehospital ((hvilket er udelukket pga. Hun er så gammel og hun kan ikke køre i trailer))
2. hun kan beholde den sonde, som hun havde igennem næsen og ned til maven.
3. aflivning
Dyrlægen siger han har set heste med, være anfald over leve med sonden, så vi lader hende, stå med sonden, og hun får et skud morfin til og dyrlægen køre igen. Og siden han kørte, ar vi skiftes til at side ovre i stalden, og holdt øje med hende og tømme sonden og fylde mere vand i hende. Kl. 7 om morgen havde jeg fået 3 kvarters søvn siden kl. halv 8 sidste morgen.
Min mor, går ind og ligger sig, da hun har fået det meget bedre, hun sveder ikke, har fået lys i øjne, og vil nusses og snakke, men lidt i 9, kaster hun sig pludselig bag over og falde, vi prøver alt for at få hende på bene igen, men hun var livsfarlig, hun kunne ikke, hun gik i panik, i hentede min mor, som lå og sov, vi prøvede at få hende op at stå på, på alle tænkelige måder. Vi ringede til dyrlægen, som ville komme så hurtigt han kunne. Min mor og jeg kunne godt se at der var ikke noget og gøre, så min mor sad med hendes hoved og beroligede hende, og så, lidt senere, ringede vi til dyrlægen, og sagde han ikke skulle komme. Sally, dødede i min mors arme.

Det skal siges, at da hun var ung, har hun haft meget kolik, og hun har været dødsdømt flere gange, men hun har over levet. Og hun havde ikke haft kolik i rigtig mange år nu.

Vi købte hende da hun var 1½år, og i dag,, døede, hun så 17år gammel og meget tæt på de 18år.

R.I.P Sally The Saylor
____________________________

selv om det snart er et halvår siden sider sorgen stadigvæk helt uden på tøjet, for ingen vil kunne erstatte denne dejlige hoppe.
____________________________

D. 7. januar

Jeg ved du er her hos mig.jeg ved du passer på mig.

jeg ved du leder mig den rette vej når jeg er på afveje.

Du gav min frihed en anden betydning.

Du gav mig en friskere luft under vingerne.

Du gav mig meningen med livet en anden betydning.

Når der er sjerne klart kan jeg med det samme hvilketo sjerner der er i dine øjne, se du ser fortrøstningfuldt ned på mig, og prøver at sige til mig det hele nok skal gå, på din helt egen måde, du kan jo ikke trykke din varme mule på min kind længere, men jeg forstår hvad du fortæller mig.

Jeg kan mærke du står ved min side når jeg træner fønne, du hjælper ham med at forstå med mine signaler, men undskylder også mine udbrud over for ham. For du ved jeg ikke mener det, du kendte mig den gang det var os to, men nu når du er "væk" kan du se ind i mig og forstår mig på en hel anden måde..

Jeg lever ikke i den tro at det ikke er mig der har "lært" fønne på, men dig der altid er ved hans side.En del af din ånd lever også i ham. Noglegange er det ikke ham jeg ser i øjne, men dig.Når jeg går langsvejen med fønne, og snakker, føler jeg du går lige på den anden siden af mig, at du er så virkelig at jeg bare lige skla løfte hånden så den viler på din hals. at du er mig så nær at jeg kan kramme dig, føle du er her hos mig igen, at du il være min trofaste ven i denne verden igen, men vi ses ført på den anden side af regnbroen hvor du står og græsser og venter trofast på mig og min mor..

Jeg finder trøst hos fønne, men jeg kan atid mærke din mule mod min kind sammen med fønnes, du vejleder ham, så meget så jeg nogle gange tage mig selv i at sige til fønne at an er min dejlige pige.. Men den del af din sjæl der gemmer sig i ham, er meget dominerende, for der er så mange ting ham gør jeg kan sammenligne med det du gjore, men på samme tid er han en helt andet hest.

Jeg savner dig tøs, men jeg ved du ingen smærter har længere..

Gone... But nok forgotten

Sally the sayler

.
Kommentér på:
Oldenborg Sally
Annonce