{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Åbygårds Fred Flintstone 2010

3.567 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Åbygårds Fred Flintstone

Fødselsår:
2010
Højde:
164 (2015)
Temperament
Kanon dejligt temperament, rolig og omgængelig.
Gangarter
Middel..
Stævner
Spjald og omegnes rideklub
D. 1. Maj ld2 55%
D. 2. Maj lc1 56,6 %
Stamtavle
Mor: Capella
Far: Fandango
Mormor: Shanti
Morfar: Shannon
MMM: Silvia
MFF: Sarg Arabi
Farfar: Spellbound

Osv :)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Lidt sjov historie :)
Faktisk var det Flinstone jeg skulle have kigget på dengang jeg så på hest, men valgte så at købe Belchitana. Men nu har min mor sku købt ham :P Lidt sjovt, men rart at den lille dreng blev vores, han bliver utrolig lækker når han bliver stor :)

Fredag D. 20/8-10
var vi nede at hente Flintstone, det tog et stykke tid at læsse ham, men han stod pænt i traileren på vej hjem sammen med Belchitana :)

D. 11/11-10

Flintstone blev målt til 138! Hold da op den lille dreng vokser stærkt! Han bliver jo kæmpe :D
Onkel og Niece er nu samlet på folden sammen med den andre :)

D. 8/5-11
Han er min helt <3 Havde det ikke været for Flintstone havde jeg nok ikke siddet her idag.. Tak for hjælpen basse!

Skulle op på folden og hente Aurin, da jeg bliver jorderet ned af en unghest bagfra og sparket på knæet.. Desværre for den væltet mig, og jeg får sluppet Aurin. Da jeg ligger nede på jorden og prøver på at komme op, når jeg lige se op.. Kæmpen med kun 1 øje, kommer galopperne mod mig, jeg når kun lige at få dækket mit hoved og drejet mig lidt, da den springer over mig og får sparket mig på læggen! Fuck det gjorder nas..

Kunne mærke den største smerte i hele benet.. Og dum som jeg er ingen mobil! Prøver at komme op at stå men det gør så ondt.. :( Da faren var ovre, kommer Flintstone! <3 Han kommer hen til mig, bukker nakken så jeg kan tage fat i hans man, får mig langt om længe rejst mig op.. Han hjælper mig bogstavletalt hen til hegnet så jeg kan kravle under i sikkerhed, og går ikke fra min side!
Har aldrig prøvet noget lignende! Han var jo min helt! <3 Han fik mig op at stå og fik mig væk!

Uheldigvis gik det så galt med mit ben at jeg skulle gå med krykker i 7 måneder + ankel skinne, hvilket stadig har på! Men han "reddede" mit liv!

Tak skat <3

D. 28/12-11
Hestene blev flyttet. :) Han er nu en mærkelig hest :) Er lidt bange for traileren, men alligevel er den spændende, så han skal hjælpes med at få flyttet benene.. Så et forben af gangen og op han går :) Men han er jo dygtig når han endelig er inde :P Har nu aldrig set en unghest man kan gøre sådan ved i traileren :P

Kan aldrig lade vær med at takke dig basse! <3 I 2011 da jeg skulle op at hente min dressur hest på folden, blev jeg sparket ned af to heste (en unghest og en hest stor var blind på det ene øje). Det var helt klart ikke deres mening, men unghesten blev bange for en store og løb sin vej, da den så jeg kom, havde den bassen lige i røven og sparkede ud, desværre ramte den mig på knæet. Jeg faldt om på jorden, og da jeg kigger op kommer den store hest løbende direkte mod mig, og sparker mig igen på benet :( Men så kom min redningshelt! Min smukke Flintstone kom løbende hen til mig, bukkede hovedet så jeg kunne få fat i hans man, og rejste hovedet op og hev mig op og hjalp mig ind til siden! Jeg kunne ikke støtte på mit ben :( Han var 1 år gammel..Kan ikke takke ham nok, hvis han ikke var kommet, hvad var der så ik sket? Er han evigt taknemmelig. <3

Han går nu på fold med to andre drenge, og de nyder det. Der er rigtig kommet drengrøv frem (på den gode måde) glæder mig til næste år, hvor vi kan komme i gang med at træne :)

Flintstone er nu kommet til Spjald og stå sammen med Belchitana :) Damn han er blevet høj den prut.. En rigtig drengerøv! Men flot det er han :)

Satser på at sende Flintstone i tilridning til efteråret :)

Hold nu fast der er sket meget på den tid han er blevet redet! Han er den skønneste hest! Mega cool, dog er han til tider utrolig stærk for til, heldigvis laver han ikke ballade :)

Selvom der kommer biler, fugle flyver lige om ørerne og folk åbner port op og i, så bliver han ved mig. Vipper kun med et øre :)

Jeg elsker sku den hest :)

D. 27/4-14 Flintstone blev løssprunget for 3. gang i sit liv :) Konstateringen er at Flintstone han springer super, men en fin teknik, tilpasser selv afstande! højeste han har sprunget er 90 cm! Han er jo ik så gammel endnu :)

Alt for længe siden at vi har opdateret herinde!

Flintstone er en helt igennem fantastisk hest, som jeg har haft siden han var 6 mdr. Vi er nu så småt begyndt at blive indsprunget, vhilket han gør super godt! :) Vi er begyndt at tro på det nu! :)

Vi startede vores første stævne i dressur i maj 2015 :D Hehe ja den store dressur stjerne bliver han aldrig :D Den drengerøv skal følge med i om der nu er nogen som kigger på ham :D Men vi gennemførte med den mest drengerøvs agtige charmerende måde vi kunne :D

Han er og bliver min alt for dejlige hest og er super glad for at jeg nåede at købe ham før andre tog ham fra mig! Han er den hest jeg stoler mest på, jeg ved hvor jeg har ham og kan hurtig læse ham. Han får altid gjort en dårlig dag til en god og han er min bedste ven.

Elsker virkelig den hest <3


Kommentér på:
Anden særlig race Åbygårds Fred Flintstone