{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest | Alf | 2005

2.364 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frk. Mynster
Kvinde | 26 år | Oprettet: 27. mar 2008


Fjordhest | Alf |

Fødselsår:
2005
Højde:
Har ikke målt ham, men vil skyde på 1,48 :)
Temperament
Opmærksom.
Kan ikke lide at være alene overhovedet. Men en sød lille ven, meget glad for mad :)
Gangarter
3 super gangarter :)
Skridten er normal. Traven er fantastisk. Galoppen er hurtig, men fin :)
Stævner
Ingen endnu :)
Stamtavle
F: ATHOS
FF: BUGGEDALS FOSS
FM: SANDRA
FFF: GNIST
FFM: NITTA BAKKELY
FFFF: CÆSAR HALSNÆS
FFFM: BELLA
FMF:HOVDAREN
FMM: TANJA
FMFF: JÆGERMAND 2
FMFM: DIANA
FMMF: KNAS ENGVANG
FMMM: JENTE

M: FNUG
MF: ARCHI ANESEN
MM: FANNY
MFF: SVEJK
MFM: ANN-SOFI
MFFF: REI HALSNÆS
MFFM: GIMLE
MFMF: REIDULF
MFMM: MONA SØNDERBÆK
Køn
En meget køn vallak ;-)
Bemærkninger
Alf kom til verdenen d. .02.05.2005. Han er et rigtig nussehoved.

Alf er min nye hest, som er Finni's bror.
Jeg fik ham den 16. april 2011. Han er igang med tilridningen, så jeg har et godt stykke arbejde foran mig.

Sådan fik jeg ham.
Min veninde og jeg var ude og ride. Pludselig kom der en bil, som holdt ind til siden. Ud af bilen kom Finni's tidligere 'ejer', og vi stod og snakkede i lang tid. Hun spurgte om jeg havde tid til at ride en mere, og jeg kunne selvfølgelig ikke sige nej. Hun sagde så, at hun vil komme med Finni's bror en af de løbende dage.
Alf kom den 16.04.11 ud på gården, og har fået boksen ved siden af hans storesøster.

Alf er en sød, men opmærksom fjordhest, som har Finni's ansigtsudtryk og væremåde. Selvom de er søskende, er Finni ikke helt glad for ham endnu. Han er en super glad hest, fuld af energi.

Lille opdatering.
I dag d. 9. maj 2011 var Lykke med ude og træne med Alf. Vi longerede ham, og øvede at hoppe ved siden af ham, og rive lidt i sadlen. Det gik så godt, at jeg tilsidst kom op på ryggen af ham, dog mens Lykke holdt fast i longen. Vi gik lidt frem og tilbage, og det gik så godt. Er så stolt er min basse! Lykke kommer igen torsdag, hvor vi skal prøve igen. Jeg elsker dig Alf. :-)

Opdatering 080911
Alf er simpelthen så godt gående her for tiden, selvom han har stået i 2 mdr uden at lave en skid. Han er blevet så god, at man kan sidde på ham uden longe, og skridte ham rundt på ridebanen, så det er så flot! Traven sker stadig i longe, da det er bedst indtil videre.
Jeg elsker dig basse :j DU var kanon i dag.

Alf er en fantastisk fjordhest på 6 år, selvom den selv tror, den kun er 3. :-) Alf er i gang med tilridningen og det går kun fremad. Han var dog holdt 2 måneders pause, så da jeg fik ham, troede jeg, at jeg skulle begynde helt forfra. Men første gang jeg trænede med ham, kom jeg også op på ryggen af ham. Siden har det kun været godt. Alf og jeg er begyndt at ride, uden longe. Han er stadig meget ustabil, men det er jo også nyt for ham. Men nu kan han da skridte rundt på banen - i holdning. Dog går han nogle gange i stå. Hvis bøllen har en god dag, kan man få ham til at trave ned af langsiden og lidt mere. Men som sagt, det hele er meget nyt for ham, og vi tager tingene med ro.
Alf er virkelig en kærlig hest. Når man kommer ud på folden, og bare kalder en gang, kommer han styrtende hen kom i, i den mest ustabile galop ever. Så stopper han to meter foran en, og går resten af vejen. Bare det når han kommer i galop, er man solgt på stedet. Han følger en lige meget hvor man går.
Jeg kan ikke andet end at elske den hest.
Hvis jeg havde et valg, ville jeg selv beholde ham, da den hest betyder så fucking meget for mig. Han er solen på min regnvejrsdag. Guldklumpen over alle klumper.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be :j

I always knew this day would come. We’d be standing one by one. With our future in our hands, So many dreams so many plans.
Always knew after all these years. There’d be laughter there’d be tears. But never thought that I’d walk away
with so much joy but so much pain. And it’s so hard to say goodbye.
But yesterdays gone we gotta keep moving on. I’m so thankful for the moments so glad I got to know ya. The times that we had I’ll keep like a photograph. And hold you in my heart forever. I’ll always remember you.

Here we are now. Everything is about to change. We face tomorrow as we say goodbye to yesterday. A chapter ending but the stories only just begun. A page is turning for everyone
So I'm moving on, Letting go. Holding on to tomorrow. I've always got the memories while I'm finding out who I'm gonna be. We might be apart but I hope you always know. You'll be with me wherever I go.

ALF ER SOLGT.
Kommentér på:
Fjordhest | Alf |
x