{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg stidsbjergs Meta *SOLGT* [Tidl. hest] 1995

2.812 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke Hingelberg
Kvinde | 42 år | Oprettet: 10. mar 2006


Oldenborg stidsbjergs Meta *SOLGT*

Fødselsår:
1995
Højde:
Med sko 155 stg, har ikk målt hende, efter vi har købt hende.
Temperament
Dejlig roligt. Hun er total idiotsikret. Hun kigger meget når man rider ud på hende, men hun vrikker ikke med ørene, eller bliver skræmt af noget.
Gangarter
Hun går okay, er pt MEGET ude af form. Men når hun er i form har hun en lækker gang, hun træder rigtig godt ind under sig selv.
Stævner
Jeg ved hun har startet stævner, med en tidligere ejer.
Jeg /vi har ikk startet på hende endnu, men det kommer nok.
Så fik vi startet ikk stævne men jagt.

05/11-2011
Gennemført hubertusjagt på kallehavegård rideklub.

3-4/12-2011
Internt klubstævne kallehavegård
Lc1 dressur
U 50 cm sløjfe
LE nedrivning i omspringningen.

Internt klubstævne karr, d 21-04-2012.
U 40 cm roset
50 cm incl omspring, 8 fejl i omspring.

Kongsvad rideklub d. 29-04-2012
LF - 4 fejl
LE - 4 fejl

D. 5 maj 2012. Jagt i Syddjurs rideklub, vi fik ikk alle spring med, så vi var med i opløbet som deltaget :-)

Harridslev rideklub 13 maj 2012.
U 70 cm, Roset.
LE - 4 fejl

Stevnstrup rideklub 03-06-2012, på græs.
ULE- roset
ULD- 12 fejl

Kongsvad rideklub d 17/06-2012
LF: Gennemført
LE:12 fejl.

Kongsvad rideklub d 25/7-2012 "ring og spring"
70 cm - 0 fejl roset
80 cm - 4 fejl.

Sabro rideklub "ring og spring"
70 cm -
80 cm -
Stamtavle
F: Jumbo Oldb.
FF: Orlando Oldb.
FM: Yvonne Oldb.
FFF: Orlow Deu o.s
FFM: Arageta Deu o.s
FMF: Ekspert Oldb.
FMM: Trine Oldb.
M: Malou stidsbjerg Oldb.
MF: Graf Oldenburg Oldb.
MM: Karina Stidsbjerg Dv
MFF: Lukas Rudbæk Oldb
MFM: Lise III Oldb
MMF: Præstegårdens Herold Oldb.
MMM: Musse Stidsbjerg D.S.P

Meta er kåret i både DOA og DSP.
Køn
Hun er en rigtig smuk oldenborg hoppe, har et fantastisk dejligt udtryk i hendes hoved. Hun er sort, med to hvide bagkoder og en lille blis og en lille snip :-) Alle der ser hende giver hende dejlige komplimenter :-)
Bemærkninger
Meta købte vi til vores datter Emma, hun har også en profil af hende her inde, men da min datter ikk rigtig får redet, har jeg overtaget Meta.
Meta har stået på kallehavegård i den tid vi har haft hende, men er d. 6 maj-2011 flyttet på sommergræs i Mariager. Til vinter skal hun tilbage til kallehavegård.
Vi er kommet hjem fra sommergræs, og Meta bliver redet hver dag, jeg er også begyndt og springtræe hende, tror det er sundt og lave andet end kun dressur, eller skovtur.
Meta er blevet lærer hest for vores ældste datter Sofie, som har haft en angst for og ride i mange år, men det er gået over og hun rider meta, det meste af ugen, jeg rider hende kun selv torsdag og fredag. Så her til den 1. oktober overtager Sofie Meta.
Sofie fik ikk Meta, hun fik i stedet en halvpart på søde Ollie, så jeg har stadigvæk selv Meta og nu på fuld tid.
Vi træner og træner til et lille klubstævne først i december måned, og det går ok, vi skal kun starte LC1, men derfor skal det stadigvæk være ok, det har jeg det bedst med.
Vi er begyndt og springtræne en gang om ugen, og det er skide sjovt. Så det har resulteret i at vi den 5 november startede og gennemførte en jagt :-) Jeg er så stolt af min tykke sorte damptromle.
Så er vi meldt til vores første ude stævne, i kongsvad d 29-4/2012 og vi skal på jagt d. 5 maj 2012, det bliver så spændene.
Havde dyrlæge til og vaccinerer i går, og hun tjekkede lige nerverne i ryggen og hendes rygsøjle, og det hele ser fint ud :-) Hun ville nok have godt af og få besøg af en kiopraktor, så det må vi hellere.
Så har Meta fået en halvpart, hunhedder Sofie, og det kører bare der ud af med de to :-) Sofie rider Meta tirsdag og torsdag, og så de dage de weekenderne hvor vi er til stævne med Emma.
Meta er blevet rigtig dygtig til og springe, vi springer baner på 80 cm, både til træning og til stævne. Vi har prøvet og springe et par spring til træning på 85 og 90, og på opvarmningen, skulle vi lige prøve et spring på 1 meter, og det fløj hun bare over, hun er sku sej min gamle tykke oldenborg :-)
Meta har fået udendørs boks, det er hun bare så glad for, hun virker til at det bare er smadder hyggeligt, og kan stå der og kigge på alle de mennesker og heste der kommer forbi :-)
Vi har nu prøvet og springe bane på 80 til 95 og et enkelt på 1 meget, det gjorde hun bare rigtig godt, så vi har meldt til stævne hvor vi skal springe ULE og ULD :-)
29/5-2012. I går fik Meta nye sko med mordax huller, så vi på søndag, kan komme til stævne i stevnstrup, det bliver spændene, første gang vi skal springe på græs :-) Det glæder vi os rigtig meget til og prøve.

Vi har startet en masse klubstævner nu, men trænger stadigvæk til meget træning, tror jeg har fundet ud af hvordan hun skal rides for at hun bruger sig selv helt, når vi skal over springene.
Vi skal starte 2 klubstævner mere her i august vi skal på kursus ved Hans Ley, og vi skal på jagt, så det bliver en spændende måned.

Så er Meta solgt, til en rideskole i Ranum.


Kommentér på:
Oldenborg stidsbjergs Meta *SOLGT*