{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Felix SOLGT pr d. 1/6-2012] [Himmelhest] 1998

2.788 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

PeacefullMind
Kvinde | 23 år | Oprettet: 13. jun 2011


Anden særlig race Felix SOLGT pr d. 1/6-2012]

Fødselsår:
1998
Højde:
Vil tro han er ca. 158 cm m sko. :)
Temperament
Han er frisk og fremadgående, men aldrig så man mister kontrollen! Matthews lillesøster på 7 år kan selv ride ham i skridt og trav, både på bane og i skoven! :)
Gangarter
Skridt: Middel - virkelig ikke noget at råbe hurra for, men arbejder på det.
Trav: Over middel - elastisk og med god bagbensaktion.
Galop: Langt over middel - virkelig stor og rummelig, rigtig lækker at sidde i.
Stævner
Jeg har endnu ikke startet stævner på ham, da jeg har brugt tiden på at genoptræne ham efter forsømmelse hos tidligere ejer. Men vi nærmer os målet, og skal snart igang med dressur, spring og jagt-stævner.
Stamtavle
Felix er Engelsk Fuldblod, blandet med Pinto i følge hans vaccinationsbog, men stamtavlen er ukendt og han har grønt pas.
Køn
Vallak - ingen hingstemanerer overhovedet. :)
Bemærkninger
Lidt om Felix:
Han er min første hest - jeg købte ham sammen med min kæreste i starten af 2011. Tidligere ejere red western på ham, og da vi var nede og prøve ham var han lidt for tyk omkring maven. De ville gerne have ham 2 mdr længere, så de kunne ride ham op til os (han havde lige stået stille et stykke tid) og sige ordentligt farvel til ham.
D. 1/5-2011 kl 10:00 ankom Felix, de sidste papirer ordnet og så kom han ud af traileren...

Og jeg var helt mundlam! Det var da bare ikke den hest, som vi var nede og prøve? Var det? Jo det var det, selvom det langt fra lignede det!
Da vi prøvede ham var han i lidt for god stand, med en mave af velvære... Den hest der stod foran mig var tynd og uden nogen som helst muskel?

Nå, men han blev "installeret" i sin nye stald, tidligere ejere tog hjem og et eventyr begyndte!

- Matthew havde kun redet få gange, inden vi fik Felix. Så Felix lærte ham en hel masse, da han ikke er en hest der forærer en noget! Vi fik mere sul på hans krop, red ham ned og frem, så ryggen kom op og blev brugt!

Efter 2 mdr. fik vi også Harald hjem, som blev Felix's bedste ven og stadig er det! Nu løb Felix mere rundt i folden og legede, og ryggen begyndte at blive bedre! Vi kom i en ny stald, hvor der var endnu flere heste! ;)
Desværre fik Felix en rigtig slem omgang orm, og tabte alt det vi lige havde fået på ham, alt for hurtigt! Og af personlige årsager valgte vi at forlade den stald og kom hen hvor vi står nu! Ormen blev behandlet, og Felix er godt på vej igen!
Stadig lidt muskelfattig overlinje, men vi arbejder hårdt på det! Vil gøre alt for ham, for det fortjener han virkelig!
Han har lært mig så meget og kan stadig lære mig meget mere! :) Elsker ham!

-- Nå, det var lidt om, hvordan jeg fik ham.
Nu lidt om ham i dagligdagen!

Felix er en frisk og arbejdsivrig hest, som gør alt for sin rytter. Han knytter sig meget til folk, som gider bruge tid på ham. Og hans kærlighed er ubegrænset! :)
Han har en sjov vane med, at når man kommer eller der sker noget andet som han er forventningsfuld til, så brummer han. O.o Det lyder faktisk lidt som et tog! :O

I dressuren er han helt fint, vi er nu begyndt at kunne gå i holdning i mere end 5 min af gangen! Wuuhuu!
Men spring er helt klart det, som både ham og jeg er mest glad for. Når han ser et spring vågner han virkelig op.
Så jeg glæder mig til, at vi kan starte nogle stævner når vi begge er helt klar til det.

***OPDATERING***
Matthew og jeg har desværre truffet den utroligt svære beslutning, at vi vil sælge Felix. Han elsker at ride i skoven, springe de spring der nu engang ligger i vejen og bare mærke vinden i manen. Og det er desværre slet ikke det, som vi interesserer os for. Ydermere har Matthew fået en skade så jeg står alene med to heste og det har jeg bare slet ikke tiden til! :) Så nu er vi på jagt efter det perfekte hjem til Felix, hvor han forhåbentlig skal have lov at blive gammel og grå og bare komme ud og hygge sig! :)

**OPDATERING**
D. 1/3-2012 har vi nu fået på plads, at Felix skal på prøve hos Dyregården Søholt! :) Kunne ikke finde et bedre sted til ham, og hvis alt går vel køber de ham!

**OPDATERING**
D. 27/3 bliver Felix hentet af Dyregården og skal på prøve hos dem! :) Det bliver så fedt, hvis de køber ham. Så kan vi heldigvis stadigvæk komme og sige hej til den dejlige pruhest. <3 For vi er virkelig kede af, at måtte ende sådan her. :(

**OPDATERING**
Så blev Felix hentet d. 27/3-2012. Det var virkelig underligt at tænke på, at han nu på torsdag ikke står og brummer af mig på folden, når jeg kommer. Men jeg ved han har det super godt det nye sted. Han er allerede faldet godt til og de er vildt glade for ham! :) Skal snart op og sige hej til te og kage. :)

**OPDATERING**
D. 5/5-2012 er der nu aftalt med en af de søde piger ude på Dyregården, at hun skal købe Felix. Desværre kunne Dyregården det ikke, men en af pigerne var helt vilde med ham og vil gerne købe ham. :)
Så det har vi valgt at lade hende gøre. Det skal nok blive godt!


Kommentér på:
Anden særlig race Felix SOLGT pr d. 1/6-2012]