{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Shandie 2001

4.330 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Shandie

Fødselsår:
2001
Højde:
ca 145
Temperament
rolig blid, dog med frækt glimt i øjet
Gangarter
flotte især hendes trav skal fremhæves, bruger ofte høje knæløft i trav helt af sig selv
Stævner
Stamtavle
Køn
smuk hoppe
Bemærkninger
shanne er en dejlig hoppe, flot broget, har et dejligt temperament, hun er blid og føjelig dog kan hun lave ballade men på den gode måde.
gider hun ikke ride rundt med tøserne mere løber hun ind til moar i midten og vil nuse.
hun kan være en værre nuse-trunte, og hun kan være lidt strid og ikke rigtig vil høre efter, bliver hun utålmodig over noget, eks mad der ikke kommer hurtig nok, eller det er mig først der skal ind fra folden, tramper hun med det ene forben, sådan et rigtigt hårdt tramp.

shanne har pt fået 3 dejlige føl
2008- sortbroget hingsteføl Benji
2009- rødbroget hoppeføl Izabelle
2011- brunbroget hoppeføl Shiela
alle med samme hingst som far, det har vist sig at være en god kombination, dejlig rolige lærenemme børn.

Opdatering :
Nu har jeg haft shandie siden 2005, det må vel være godt og vel små 7 år vi har haft sammen på godt og ondt.
Da jeg fik hende havde hun stået stille længe pgå en skade i heøjre forben, men den var lægt og vi kunne ride hende som skovturshest og bruge hende til avl, dog var hun meget tynd/slank da vi fik hende. sidste år da jeg tilfældigt mødte tidl ejer herinde, ved at opdage han havde vuderet hende med en lav, fortalte han meget rasende at det var fordi han kunne se på billeder at vi red hende, og hun måtte slet ikke rides, reelt set havde deres dyrlæge sagt hun skulle slagtes eftersom at hendes forben var helt ødelagt, senen skulle være røget og var totalt slap og at det ville aldrig heles igen, jeg blev chokeret og spurgte hvad han dog mente eftersom han intet havde sagt om det da jeg købte hende, tværtimod, han blev bare sur og satte mig på filter samt slettede sin besked.
shannes forben har det nu ok, hun er checket op af min egen dyrlæge som siger at hendes ben intet fejler, og hun fræser jo også selv rundt på folden og der er intet at se, dog kan hun godt blive lettere halt på det hvis hun overanstrenges.
Men jeg har dog aldrig fortrudt at jeg fik hende, hun er jordens dejligste hest, så blid og rolig, en rigtig prinsesse-hest, alle kan sætte sig op på hende hun har aldrig smidt nogen af. hun elsker at nuse og blive striglet, på nær hendes lange man, den er hun hys med. sjovt nok har hun fået flere pletter med tiden, det er sjovt at samligne nutidige billeder med nogen af de første vi tog af hende.
og så elsker hun at have føl, hun er verdens bedste mor, og hun laver rigtig gode føl.
shanne er min hest og hun skal aldrig væk herfra.

shanne er bedækket af Bounty d 19/11-2011, så hun fåe et oktober-barn denne gang :O) hvilket vi glæder os meget til.

Til orentering, er billeder taget med et sony-camara, og IKKE en mobiltelefon, bare så dem med leverposteg på brillen ikke giver hende Lav og middel KUN fordi de tror at billeder taget med en mobiltelefon !


Kommentér på:
Pinto Shandie