{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Skyline 2010

1.630 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kikki R
Kvinde | 44 år | Oprettet: 15. sep 2007


Anden særlig race Skyline

Fødselsår:
2010
Højde:
131
Temperament
Meget rolig og fornuftig, altid sød når han er i hænder kan håndteres af selv mine piger på 6 og 7 år.
Kan godt være lidt sky over for fremmede og nye ting men kommer hurtigt over det .
Gangarter
skridt : træder fint over
Trav : let , smidig og elegant
Gallop : god
Stævner

Odense børnedyreskue 2014
Flere små klubstævne
Stamtavle
Grønt pas
Køn
Vallak
Bemærkninger
Skyline har vi haft i ca et halvt år og skal bare gå og blive en smuk og stærk pony som mine piger skal have til fremtidig ridepony, når de skal op og have en med lidt mere størrelse på , men hvor høj han blir må vi vente og se, hans mor skulle efter sigende være 135 og hans far 155 så det må tiden vise.
Han har de blideste øjne og rolige sind så tror han bliver helt perfekt.

Nu skal det næste år bare gå, så er han ved at være klar til tilridning.

8 dec. 2012 Så er tilridningen stille og roligt gået igang med Skyline :o)
Han tager alt det nye toltalt cool og min datter på 8 år kunne første gang han havde rytter på trave ham rundt i longen , han trækker lidt røven ind under sig men ellers er det ikke blevet til et eneste bukspring.
Vi vil nu ca en til 2 gange om ugen tage ham med i ridehus så han vænder sig til stedet og ride ham lidt da han stadig er ung og skal have tid til at følge med.

3.6-2013 Nu har Skyline været med på rideskolen til undervisning for første gang , det gik super godt og Ea red ham i alle gangarter på udendørs banen

1.7-2013 Nu er Skyline tilredet i alle 3 gangarter samt indsprunget, men da han stadig vokser har jeg bestemt at han for en lang vokse pause

1.11.13 Skyline bliver nu i 2 måneder redet af Line fra Witzel Horsecare 2 gange om ugen. Det er gået rigtig fint og Skyline søger nu ned , dog slår han lidt med hovedet i trav og er stadig ikke helt stabil, men det skal nok komme.

Ea rider nu 3-4 gange om ugen på Skyline og for også en del undervisning. Skyline viser store fremskridt og Ea er rigtig glad for at ride ham.

10.8.2014- Skyline har nu været med til dyreskue og overaskede stort ved at opføre sig som en der havde prøvet det masser af gange trods han kun er 4 år.
Vi rider mange ture på stubmarkerne og han er skøn at have med og Ea kan fint håndtere ham i alle gangarterne , han er bare cool og sød at have med.


Kommentér på:
Anden særlig race Skyline