{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Global Spirit [Tidl. hest] 2007

4.153 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Global Spirit

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca. 160 cm i stang :)
Temperament
Spirit er en varm dreng som helt selv mener han bestemmer alt :)
Viser sig gerne frem for alle damerne og spiller med musklerne mod de andre vallaker :)

Vil dog også gerne kæle.
Gangarter
Middel gangarter, hvor især traven skal fremhæves.
Stævner
Ingen hos mig.

Dog var han i 2008 til plag skue i Dansk Pinto Forening og gik derfra med et super fint 8 tal i helhed :)
I 2009 var han til forbesigtigelse hvor han ikke gik gennem, hvilket vi heller ikke havde regnet med, men var da sjov og have ham med i byen så lærte han også lidt nyt :)
Stamtavle
Jeps og den er fuld og naturligvis rød :)

F: Marott´s Gay Pamus
FF: Patriot
FM: Muska
FFF: Resanto
FFM: Queen
FMF: Thor Bregnebjerg
FMM: Minaudi

M: Søholms Savannah
MF: Jonker
MM: Katarina XX
MFF: Sofus
MFM: Lotte
MMF: Diamond Sharp XX
MMM: Belleami
Køn
Spirit var indtil marts 2010 Hingst, men blev kastereret her da han blev alt for hingstet og voldsom, samt skulle han ikke fungerer i avlen, så synes det var synd og lade ham gå med alle de hormoner for ingen verdens nytte.

Dog nåede han jo og drage fordel af og forblive hingst til han næsten fyldte 3 i form af hans former da han nåede og sætte noget mere hals og muskulatur som hos hingste :) Hvilket jo bestemt ikke ser dårlig ud :)
Bemærkninger
ENDELIG blev det muligt og oprette ham igen :) Ham og et par stykker af mine andre gamle heste var desværre ved en fejl blevet slettet, men da reglerne nu tillader man opretter sine gamle heste vil jeg da drage fordel af dette, da det slet ikke var meningen han skulle have været slettet !

Spirit købte jeg tilbage i 2007, som 5½ måneder gammel, lige efter han blev fravænnet.
Jeg havde ham frem til marts 2010, hvor han udelukkende blev solgt fordi kemien ikke længer var mellem os. Det sidste jeg har hørt omkring ham er han idag skulle være tilbage hos hans avler, hvor han helt sikker skulle have det rigtig godt ;)

Vores historie sammen er lang og byder på en masse oplevelser som jeg ikke ville være foruden hverken gode eller mindre gode oplevelser. For selvom jeg ikke kunne ride den lækre dreng, da han ikke var tilredet hos mig, så er han en af de heste som har lært mig aller mest. Han har givet mig en masse nyttig erfaring som jeg fuld ud kan bruge idag i min omgang med andre heste :)

Spirit hentede jeg i sin tid på Lolland, han er den jeg har kørt aller længst efter :D Han tog turen hjem på de 4 timer bil og med færge med en overraskende ophøjet ro, og uden nogen former for problemer, trods han også lige var fravænnet.

Spirit startede i den tid jeg havde ham med og gå med min venindes araber plag og det må have smittet af på ham for han har altid haft et hale løft som araberen :D

Spirit bød på en masse spændende oplevelser og ting, han skulle jo lære alt og det med selv og kan forme dem fra start, det synes jeg er det bedste i verdnen, for forholdet bliver helt anderledes end til en hest man bare kan ride. Han fulgte mig vitterlig som føl/plag gennem alt, lige meget hvad end det så var.
Vi var på ture selv og med andre heste, til HMS kursus, plag bedømmelse, forbesigtigelse, hygge timer på marken og i stalden og en masse andre ting.
Sågar med hjemme i baghaven var han.

Spirit er en hest som jeg altid vil tænke på med et smil på læben og glædes ved og mindes :) Han gav som sagt så meget mere igen end jeg nogen sinde havde troet mulig :)
Jeg håber og kunne optage kontakten til hans nuværende ejer en dag og høre hvordan han har det og hvad han laver idag :)

Spirit og min anden pinto vallak Kasmir Rugholm, var helt og aldeles uadskillige og hørte sammen i tykt og tyndt :)

Håber i vil tage godt i mod den lækre dreng :D
Mange flere billeder kan ses i mine foto albums :)
Kommentér på:
Pinto Global Spirit
Annonce