{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Ruby 2008

2.203 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Ruby

Fødselsår:
2008
Højde:
96 cm
Temperament
Rolig, godmodig og tofast
Gangarter
Skridt: Trippende
Trav: Show-off
Galop: Turbo
Stævner
Nej
Stamtavle
Nej
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Ruby er en formidlingspony vi fik i Oktober 2013.
Vi fik hende som selskabspony til vores hoppe og føl, og hun er noget af det sødeste.
Vi fik at vide, at vi kunne forvente at få føl i starten af sommeren, men på daværende tidspunkt var de faktisk ikke sikre på om hun var drægtig. Vinteren 2013/2014 blev det dog tydeligt, da maven begyndte at vokse, og den lille bøbs lystigt spættede.

Kort beskrevet, er Ruby en meget godmodig lille dame. Hun er bestemt og lader sig ikke kue af de andre heste, men hun er meget tillidsfuld overfor mennesker og elsker børn, og kommer gladeligt hen for at få en krammer.

Vi kender ikke meget til Rubys fortid, ej heller kender vi hendes alder. Dyrlægen skød hende til mellem 5 og 7 da hun fik tjekket tænder i 2014, så det er et skud.

I 2018 gik det galt mellem Ruby og Amber. Amber havde nået en alder hvor hun begyndte at klatre i rang, så det endte ud i at Ruby ikke ville lade Amber komme til høet eller noget. Vi kunne høre dem skændes om natten, og til sidst valgte vi at sige nok er nok og satte Ruby og Indi til salg med kravet om at de skulle blive sammen.
Vi fandt den sødeste familie, og datteren klikkede bare med de to lige fra start, og ikke længe efter flyttede Ruby og Indi ud.

Præcis 3 år senere fik vi så at vide at situationen havde ændret sig, og om vi ville have dem retur. De ønskede, som os, ikke at separere dem, og ej heller at de skulle ud til hvem som helst.
Så d. 24/7 2021 tog vi ned og hentede Ruby og Indi igen, og de er nu atter vores.
Kommentér på:
Anden særlig race Ruby
Annonce