{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Kimmi 2002

627 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frida
Kvinde | 25 år | Oprettet: 16. maj 2011


Welsh Cob (sec D) Kimmi

Fødselsår:
2002
Højde:
155
Temperament
Kimmi, egentlig aldrig kaldet det, men altid kaldet Dronningen eller Margrethe, er virkelig jordens sødeste hest. Hun gør altid sit bedste for sin rytter, og kunne aldrig finde på at gøre nogen ondt. Hun er tilbageholdende overfor fremmede mennesker, men når man kender hende, og hun ved hvem man er, så elsker hun at blive nusset om og få et par godbidder. Rolig, men opmærksom. Alt i alt er hun en rigtig sød lille hest.
Gangarter
Dejlig gang. Til og starte med havde hun ikke så meget tålmodighed i galop, og ville helst bare gerne frem. Men med træning og undervisning er hun bare blevet så skøn, og endelig har vi fået styr på det. Mange tror, at hun er tung at ride, men de bliver alligevel overrasket over, hvor let og flydende hendes gang er.

Skridt: Middel
Trav: Over middel
Galop: Middel
Stævner
Vi har været til et par stævner sammen i år 2014 både spring og dressur, med super fine placeringer, og gode udtalelser fra dommerne.

Jeg glæder mig til det nye år, hvor vi sammen skal ud og prøve noget nyt i form af jagt eller TREC.
Stamtavle
Desværre ukendt, men hun har rødt hestepas.
Køn
En super smuk hoppe.
Bemærkninger
Dronningen er den bedste allround hest man kan ønske sig. Hun kan noget af det hele, og nyder at komme ud og lave noget. Hun er 100 % trafiksikker, og elsker at komme ud på en dejlig lang tur, og tage en vild galop. Hun er frisk med altid styrbar.

Elsker bare den hest <3
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Kimmi
Annonce