{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Molly 2011

607 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fru Bargum
Kvinde | 33 år | Oprettet: 18. okt 2007


Shetlænder Molly

Fødselsår:
2011
Højde:
105
Temperament
rolig men sin egen mening har hun
Gangarter
fræser hest med trip ben.. :P
Stævner
ingen
Stamtavle
ingen
Køn
hoppe
Bemærkninger
Molly er en lille dame på ca 105 cm.
hun er egentlig et redningsprojekt som jeg fik på et markede.

Hun havde virkelig lange hove og skæve ben pga hovene. hun var mærkelig i pelsen og ikke i optimal foderstand. hun var tykmavet og tynd om ribbenene. hun var absolut ikke tryg med mennesker og man skulle ikke komme til at tænke på at man skulle trække hende eller strigle hende eller noget så blev hun bare sur..

hun har gået og hygget sig i boksen nogle mdr hvor jeg gik ture med hende for at lufte hende da jeg ikke ville kunne fange hende på folden igen.

jeg har prøvet mig frem om jeg måtte strigle osv men nej, så var jeg på et massage kursus ved Helen munksø, og det gik jeg hjem og udførte på hende og som med et lynnedslag ku jeg både få lov at strigle, løfte ben og trække hende, det forandrede hende bare som at vende en mønt pga massagen og at hun mærkede at jeg ikke ville hende noget ondt..

Molly er nu med de andre ude og hun kommer når jeg kalder på hende, hun er simpelthen blevet den sødeste og gladeste pony ever:)

Håber i vil tage godt i mod hende selv med kun 6 billeder. der kommer flere senere.. jeg har ingen billeder af da jeg fik hende desværre..



Molly har i dag fået en ny sele i blå. Hun var lige ude og prøve den og hun er rigtig dygtig og lystre rigtig godt.. så nu kan vi komme igang med at køre hende til:-) jubii.
Kommentér på:
Shetlænder Molly
Annonce