{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Dicte Aldrup 2010

614 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara B
Kvinde | 23 år | Oprettet: 29. apr 2010


Dansk Varmblod Dicte Aldrup

Fødselsår:
2010
Højde:
Vil skyde på at hun er omkring 170+
Temperament
Da Dicte var yngre var hun MEGET tændt og en smule besværlig. Men i dag er hun bestemt blevet klogere og er meget nem at tænde og slukke. Dog kan hun godt være noget besværlig at håndtere når man er i byen med hende
Gangarter
Hun er har en middel skridt og trav. Vi arbejder stadig på at få dem mere rummelige, så hun også ville være bedre i øgningerne.
Hun har en meget stor og rummelig galop, så når hun først bliver sluppet løs i terrænet æder hun en masse jord pr. spring.
Stævner
Hun har ikke gået en masse stævner, da hun primært bliver brugt til military og så er det jo ikke stævne hver weekend. Hun havde også en periode hvor hun ikke var på banen da hun havde fået en skade, hul igennem kinden.

Hun har gået en enkelt LA* til springstævne og var nul.

I military har jeg debuteret hende i 1* i år (2016) både nationalt og internationalt, hvilket hun har klaret super med en placering som nr. 4 til vores første internationale stævne.
Sidste år blev hun ogsp nr. 2 til distriktmesterskabet for heste i distrikt 12 i military, hvor hun også blev disciplinvinder i spring og nul i terrænet.
Hun blev også disciplinvinder i terrænet i hendes første CNC100

Vi vandt også sølv ved DM i military for junior/youngrider 2016, med disciplinvinder i spring (0 fejl) og fejlfri i terrænet. DM går i en international 1* (CIC*)
Stamtavle
F: Diamant de Revel
MF: Corratus
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg fik Dicte da hun var 4 og hun var kun tilredet, som i hun kunne skridt, trav og med held lave et anspring. Jeg har redet hende op til det hun kan i dag og det har været en helt uforglemmelig rejse!
Hun er uden tvivl den absolutte bedste hest jeg nogensinde har redet.
Hun er dog desværre ikke min hest, men en hest jeg låner af min nabo og som støtter vores arbejde 100%. Der er heller ikke andre der rider på hende udover mig :)

Dicte er en hest med stor potientiale og vi har også lagt planer for hvad vi vil nå i løbet af sæsonen 2016, som fx DRF-mesterskaber for junior/youngrider og Nordisk mesterskaber.
Hvis vi bliver ved med at udvikle os til det bedre vil vores mål for næste år (2017) være noget i stil med EM for junior :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Dicte Aldrup
Annonce