{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Ramando [Tidl. part] 2000

1.079 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadia C
Kvinde | 22 år | Oprettet: 28. maj 2011


Anden særlig race Ramando

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca. 160 cm. u. sko
Temperament
En rigtig tøs, det er, hvad han er.
Han er utroligt nem i al omgang, men han bliver let forskrækket, og er utroligt nervøs ved alle nye ting og lyde. Han puster sig gerne lidt op, men stikker halen mellem benene ved det mindste, og er specielt en tøs på tur. :p Så vi må i gang med lidt miljøtræning.
Derudover er han en sensitiv dreng, men også umådeligt kærlig. Han elsker at blive nusset, og han slikker gerne din hånd, hvis han kan komme til det. ;) Han elsker alle andre heste, og han vrinsker altid, når man lukker en hest ud på folden til ham, og kommer dem løbende i møde. Han kommer dig også gerne gående i møde på folden, for at få opmærksomhed. :D
Under ridning er han igen meget nem, og også helt vildt lydhør overfor både hjælpere og stemme. Han gør alt for at please, så længe man tilgodeser hans behov, og det at han er en ældre herre. :)
Gangarter
Skridt - Over middel. Lækker at være på, og med fin overtrædning.
Trav - Middel, måske over middel. Den er ikke noget specielt. Han har ikke et stort rygsving, men den er ret svær at sidde ned på.
Galop - Middel. Ikke noget specielt, men føles okay at sidde på.
Stævner
Klintholm Rideklub (KLIR) - 27.01.2018
LD2-B - 66,905%
1. Plads ud af 8 starter.

Klintholm Rideklub (KLIR) - 27.01.2018
LC1-B - 67,200%
3 ud af 5 starter
Stamtavle
Ingen.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Jeg har helpart på Ramando på min efterskole.

I starten, da jeg mødte Ramse, var jeg utroligt skeptisk, for han virkede ret kedelig. Han stod og hang i boksen, trak i mig og var nervøs, når han blev trukket, og så kunne jeg overhovedet ikke finde knapperne under ridning.
Jeg vil dog sige, at han er bestemt vokset på mig. Han har helt utroligt meget personlighed, og han fortæller dig gerne sin mening om tingene, så du ikke er i tvivl om, hvad han mener.
Når han skal trækkes, skal man bare kende ham, for så er han nem og lige til. Han bliver dog nemt usikker på sig selv og dem omkring ham, så man skal hele tiden forblive rolig og have overblik. Han gør ikke noget, når han bliver urolig, men han kan godt trippe og stresse lidt, hvilket jo ikke er optimalt. Men kender du ham, er han simpelthen den blideste engel.

Under rytter, fandt jeg hurtigt knapperne, og vi har sjælendt en ridetime, hvor jeg går skuffet derfra. Ramse svigter virkelig aldrig, og han er bare en kammerat, der er til at stole på!
Han er utroligt stiv i venstre side, og det har han altid været, og nu er han jo ved at blive en ældre herre, så det kræver lige en halv times løsgørelse hver gang, inden han bliver løsnet op, og han kræver rigtig mange temposkift for ikke at slæbe bagparten efter sig.
Er du dog først fokuseret på dette, så giver han altid en god tur.
- Undtagen i skoven, hvor han helst vil bakke hele vejen hjem. xD

Han er helt vildt glad for jordarbejde og klikkertræning, så det hygger vi os meget med som afveksling. Når jeg får taget mig sammen til at købe bidløs optømning i str. full, skal vi også i gang med det. Og også gerne lidt springtræning, hvis jeg kommer mig over min skræk for alt over bom på jord. :p
Kommentér på:
Anden særlig race Ramando
Annonce