{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Bella 2017

341 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Kaagaard
Kvinde | 26 år | Oprettet: 15. okt 2009


Shetlænder Bella

Fødselsår:
2017
Højde:
Ikke målt endnu
Temperament
Nysgerrig, men påpasselig.
Gangarter
Stævner
nej
Stamtavle
Mor: Ronja
Resten ukendt
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Bella, fik jeg, sammen med hendes mor, Ronja, i julegave 2017, af min kæreste og svigermor - fik hende først hjem den 08/01-2018.

Hun er fra februar 17

Bella, som jeg har valgt og kalde hende, har det sidste år, gået på en eng, sammen med sin mor, i en flok på ca. 10 shetlændere.

Bella, ser noget usoigneret ud, men det regner jeg med at få styr på, så snart jeg har vundet hendes tillid. Hun har nærmest aldrig været i menneskehænder, så hun er påpasselig. Men allerede i dag, den 11-01, kom hun hen og fik noget rugbrød og lidt gulerødder fra hånden af.

Pt. har jeg ikke nogen plan med hende, da jeg først skal have vundet hendes tillid. Men jeg er optimistisk.

Opdateringer:
22-04-2018: Det går rigtig godt med Bella - og i den positive retning. Specielt efter Bella er blevet storesøster, og hendes mor ikke gider hende så meget mere, er Bella begyndt at vise mere interesse for mig.
Bare i den forgange uge (fra 13/4 og frem), er jeg kommet rigtig tæt på hende. Jeg har fået lov at strigle hende, klappe og klø hende - stort set over hele kroppen. Benene og maven skal vi lige have arbejdet på, men er sikker på det nok skal komme.

22/04-2018:
Hvordan går det med lille Bella? Det går enormt godt - Især efter Turbo er kommet til.
Hun kommer selv hen, når man kommer ind på folden, hun følger med i alt hvad man laver og er faktisk begyndt at elske at man børster, klapper og nusser hende.
utroligt at den pony jeg fik ind både ville bide og sparke, og nu knapt 6 mdr. senere er der ingen ting - det er vildt hvad lidt kærlighed og daglig opmærksomhed kan gøre :D


Kommentér på:
Shetlænder Bella