{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Langkildehus' Zanzara 2007

388 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bettina A
VIP
Kvinde | 40 år | Oprettet: 18. dec 2008


New Forest Langkildehus' Zanzara

Fødselsår:
2007
Højde:
Hjemme målt til 140 cm
Temperament
Zanzara er sød og nem i al håndtering, dog kan hun godt være noget af en diva på folden eller når dyrlægen kommer med nålen :-)
Gangarter
Middel gangarter som vi er i gang med at træne til det bedre.
Stævner
Har været til NF- kåring som føl med beskrivelsen: Føl med oprindeligt præg, kønt hoved med lidt kraftig hals. God skulder og god skridt med god energi. En smule kort kryds. Mere afskub ønskes i trav. Hun har været med avler på det fynske dyrskue i 2010 hvor hun fik 22 point og en meget fin beskrivelse. Hos os har hun været til et par sløjfestævner i spring.
Stamtavle
Mor : Tetania af Damagergaard
Morfar: Malibu II
Mormor: Tantany Sedany

Far: Champiz NFHR 124
Farfar: Roløkke Swallow RNF 77
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vi købte Zanzara (i daglig tale Pølle eller Zanne) i sommeren 2016 hos avler/ejer på Fyn og det har vi bestemt ikke fortrudt (på trods af sommereksem). Hun er en dejlig hoppe med godt temperament og er meget samarbejdsvillig. Vi havde egentlig købt hende som dressurpony men min datter er blevet bidt af springning, så fokus er flyttet lidt det sidste halve års tid. Zanzara er så flink og springer bare hun bliver styret i den rigtige retning. Hun kigger ikke på fyld eller farver, dog synes hun ikke de andre ponyer skal komme for tæt på (diva) :-) min datter rider ca 6 gange om ugen, hvor de 3 af dagene p.t. er undervisning i spring og dressur.


Kommentér på:
New Forest Langkildehus' Zanzara