{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Santhos [Tidl. passer] 2009

389 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida & Guldponyen
Kvinde | 17 år | Oprettet: 28. aug 2016


Pinto Santhos [Tidl. passer]

Fødselsår:
2009
Højde:
161 cm.
Hestemål.
Temperament
Meget rolig i boksen samt staldgangen. Han har det dog med at blive træls, når der er wrap i nærheden og når trensen skal på.
Under ridning er han meget styrbar samt fremadgående, men han også være lidt frisk en gang imellem.
Gangarter
3 fine gangarter.
Skridt: God og rummelig skridt.
Trav: Traver pænt fremad og træder ok ind under sig.
Galop: Rigtig fin, middel.
Stævner
Santhos har gået en del stævner til en masse gode placeringer. Min søster har også startet et par stævner med ham - blandt andet en LD2 til 63% (4. plads).
Stamtavle
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Santhos er ikke min, men min søsters tidligere part. Jeg har dog altid hjulpet hende med stort set alt. Både når det gjaldt opsadling, longering, ridningen osv.
Santhos er en virkelig skøn hest. Han kunne dog også opføre sig som en unghest trods den periode er overskredet. Hvis han ville noget, så gjorde han det. Under ridningen er han dog rigtig sød samt reagere ved det mindste signal. Han er noget helt for sig selv.
Santhos bliver primært brugt til dressurundervisning, men deltager også i springningen med andre ryttere grundet han er elevhest.
Da min søster startede med at ride ham, var han meget stædig og skulle ofte sættes på plads. Men som deres bånd blev stærkere og han blev mere opdragen, begyndte han at gå så fint under rytter og virkelig være en drømmehest. Han havde det meget med at styre ind mod midten, hvis man ville sætte ham i galop. Men med en masse vilje og stædighed fra hans dengang få ryttere, blev dette længere ikke et problem. Han bøjer sig også så fint under ridningen og går til biddet. Han er simpelthen blevet så dygtig! <3
I den tid min søster havde part i ham, anbefalede jeg at hun trænede en del miljøtræning og generel træning med ham, da han let blev bange og løb væk. Dette havde også et godt resultat, og var også en god ting som hjalp på båndet mellem dem. Han blev så dygtig med tiden samt vant til en masse ting som han før havde været bange for.
Min søster begyndte også at ride en del uden sadel på ham, da jeg for det meste red uden sadel med min tid sammen med Hannibal. Inden længe red min søster og Santhos rundt i flyvende galop. At se den udvikling de har været igennem, er virkelig fantastisk. Kort tid efter begyndte vi også at skifte Santhos trense ud med en grime og tøjler engang i mellem, som de begge nød i fulde drag. Personligt elsker jeg at ride bidløst og uden sadel, da tillid og signaler er det eneste som skal fremhæves.
Ellers har vi trænet en del bomtræning samt med vand, kegler og piske, da Santhos virkelig har været bange for disse ting. Og ellers brugte vi også en del tid i stalden med hygge, strigling og tricks.

(Jeg har fået lov af min søster til at oprette ham, samt låne billeder af hende & Santhos).


Kommentér på:
Pinto Santhos [Tidl. passer]