{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Zig-Zag's Bibity 2015

259 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DSP Zig-Zag's Bibity

Fødselsår:
2015
Højde:
Bibi er idag en stor 1' men er ikke blevet målt siden sidste år :)
Glæder mig til snart at få hende målt :)

Hendes mor : 143cm
Hendes far: 146cm
Temperament
Bibi har arvet hendes temperament efter hendes forældre og er go som dagen er lang.
Gangarter
bibi har 3 fantastiske gangarter, hvor især gallopen kan bliver fremhævet når hun bliver ældre :)
Stævner
ingen inu, men det kommer når hun bliver gammel nok til at blive set på stævnebanen.
Stamtavle
Bibi's mor har dsp stamtavle, men fordi vi efter køb af hendes mor (inden bibi blev født) mistede kontakten til sælger, fandt vi aldrig ud af om hendes far har stamtavle, men hendes far er dsp.
Køn
Hun er en hoppe, men en lækker hals og lille h :D
Bemærkninger
Bibi er født her hos os og vil blive her intil hun ikke kan mere.
Da vi købte hendes mor unity, var det spørgsmålet om hun nu var ifolet, men heldigvis var hun og ud komme denne skønhed, som jeg har haft megen til glæde af og forhåbenligt vil får i flere år inu.
Bibi er helt igennem fantastisk, og hun elsker en go strigletur.

Da hun var omkring de 1.5-2 år, begyndte jeg at have hende på gåtur/løbetur, cykelture og håndhest og hun nyder altid at komme med ud og se noget.
Bibi har altid været nem at håndtere, at hun så som 3mdr. havde energi mens hendes mor blev redet og hun rammer mit lår med en babyhov, det er noget jeg tager med på vejen som et minde, men hold nu **** det gjorde sku lidt ondt, og måtte melde mig syg fra arbejde, da jeg endte i kort periode på krykker :D :D

Jeg elsker den pony over alt på jorden, hun er altid frisk på lidt sjov og balade, det kan godt være jeg er vandt til store heste, men jeg vil se hvad fremtiden viser, og hvor høj hun bliver da hun har sat væksten igang igen :) nu er jeg heller ikke lige den højste, så vi passer jo godt sammen :)

Bibi bliver 3 d. 24 maj 2018. og glæder mig til at kommer lidt mere igang med hende, har købt bidløs og bomløs sadle til hende, så jeg er sikker på hun får en go start på sit liv, hun har været med på små turen hvor jeg har skridtet på hende uden som vriggen på et øre, hun syns bare det var hygget at være med.

Planen er hun skal blive hos mine forældre sommeren over og komme, med på små turer i ny og næ når jeg kommer hjem, og til vinter skal hun så med mig og lave lidt mere og vil sommeren 2019 kommer hjem og slappe af igen, jeg har på ingen måder travlt med hun skal gå la næste år jeg vil bare have hun har det godt og trives :)


Kommentér på:
DSP Zig-Zag's Bibity