{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Dorit frá Gauksmýri 2002

251 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rebekka D
Kvinde | 23 år | Oprettet: 8. maj 2018


Islænder Dorit frá Gauksmýri

Fødselsår:
2002
Højde:
138cm
Temperament
Hun har vilje over middel, vil gerne frem og være forrest hvis man rider flere, men altid styrbar og lytter rigtig godt efter, især stemme og sæde. Hun er hoppe med stort H og har en super sjov og udfordrende personlighed men altid sød og nem
Gangarter
4-gænger, med tølt som foretrukne og bedste gangart, helst så hurtigt som muligt;)
Stævner
T1 tølt og V1 firgang, Deltager i så godt som alle stævner som er på Færøerne
Stamtavle
F: Forseti frá Vorsabæ II, FF: Hrafn frá Holtsmúla
M: Nancy frá Ártúnum
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Dorit frá Gauksmýri er min fantastiske islandske hoppe. Vi bor på Færøerne, men flytter muligvis begge to til Danmark efter sommerferien '18. Dorit og jeg bruger mest til på træning til gangartskonkurrencer, som vi har forbedret os meget i det sidste 1,5 år jeg har ejet hende! Vi deltager i V1 firgang og T1 tølt, med størst fokus på T1! Hun er en tøltmaskine med turbo i røven, og leverer den lækreste sofabløde tølt uanset fart, dog foretrækker vi begge når det går hurtigt;) Højest karakter i T1 er indtil videre 6,2. Den hurtige tølt har vi opnået 7 taller for, men hun har stadig meget mere i sig, trods sin alder. Hun er aldrig blevet trænet rigtigt gangartsmæssigt, var blot turhest før jeg købte hende, så vi fortsætter med at træne ihærdigt!;)
Helt igennem fantastisk hoppe, kan med alle og alt, dog med rigtig megen vilje, og kan være lidt sprælsk fra tid til tid, dog aldrig noget dumt. Vi drømmer om at komme til Danmark sammen, og prøve gæðingakeppni! Det ville være lige noget for en temperamentsbombe som Dorit!


Kommentér på:
Islænder Dorit frá Gauksmýri