{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Ekko 2002

366 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bettina S
Kvinde | 49 år | Oprettet: 21. apr 2011


Fuldblod (XX) Ekko

Fødselsår:
2002
Højde:
Ca. 155 cm jeg har ikke målt hende helt nøjagtigt
Temperament
Ekko er en opmærksom hest med en smule tendens til “fluer i hovedet”. Hun elsker at blive striglet og er et kæmpe nussehovede. Når hun er ude fremmede steder er hun en verdens stjerne og tager det hele med ophøjet ro.
Hun har lige sprunget bane for første gang og tog alle springene uden forbehold.
Gangarter
Ekko har vildt lækre bevægelser.
Hun bevæger sig med lange skridt og går hurtigt i skridt. Ekko er højere bagtil end fortil, så det med at fåbagparten ind under sig, kan hun ikke rigtig.
Traven er gyngende og lækker, man bliver skubbet op af sadlen.
I galop bliver man suget ned i sadlen og er helt fantastisk.
Stævner
Ekko har aldrig startet stævner, men efter naboen er begyndt at springe på hende og få undervisning, kan det da være at det kommer.
I sidste uge (uge 29) var Ekko med nabodatteten på ridelejr hos Tina Lund i 2018 og det klarede hun til UG. Jeg elsker den måde Ekko tager nye ting med ro, ikke noget med at opføre dumt.
Stamtavle
Ekko er opdrættet på Fyn, hos Ingrid og Rasmus. Jeg ved ikke så meget om hendes fortid, andet end hvad hendes forældre hedder.
Mor: Action Queen (Fuldblod)
Far: Condaro (3/4 Holstener 1/4 Fuldblod)
Køn
Hoppe som egentlig har det bedst hvis der er en stærkere hoppe der styrer flokken. Som jeg har hørt det, styrede Ekkos mor flokken og Ekko har derfor først i en ret sen alder skulle finde ud af hvem hun er.
Bemærkninger
Ekko kom til Hestenshaab i 2015 fra en familie på Fyn.
I marts 2016 henter jeg Ekko, da jeg lige havde mistet min fjordhest. Ekko havde ikke været redet ret meget, mest tur for lange tøjler. Ekko er den fødte springhest og nabodatteren har haft Ekko med til undervisning og ridelejr hos Tina Lund. Hun er en fantastisk hest, så sød og kærlig og et kæmpe nussehovede
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Ekko
Annonce