{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Rosita 1998

276 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ulla H
Kvinde | 44 år | Oprettet: 16. mar 2011


Hollandsk Varmblod Rosita

Fødselsår:
1998
Højde:
Ca. 164
Temperament
Hun er en rigtig artig Frans i stalden. Står så pænt og bliver aldrig bundet. Hun har en stor privatsfære, og hun bryder sig absolut ikke om, at andre heste går i røven af hende. I ridehuset er hun super sød og går pænt, men i skoven er hun meget frisk og fremadgående.
Gangarter
På trods af Rosita er kørehestetypen er hun faktisk ret småtgående, super dejlig galop, hvor man bare sidder drøngodt. Ikke noget mærkbart rygsving.
Stævner
Tidligere part har startet både dressur- og springstævner - kan ikke huske klasser men hun rendte ofte af med 1. Pladserne i dressur.
Stamtavle
KWPN type TP.
Far: Majesteit 94.11662
Mor: Lilia 93.7453
Morfar: Heineke 89.95
Født 030598
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har redet på Rosita de sidste 10 år (hun står på en rideskole), og hun er en skøn men bestemt dame, der elsker gulerødder, kys og en tur i skoven. Da jeg startede med at ride på hende, skulle jeg vænne mig til, at hun var meget fremadgående - kom fra en stille og rolig hest, så det var noget af en omvæltning, men nu er der ingen andre heste der dur. Rosita er ‘sort’ med hvide aftegninger og sjovt nok er pelsen mere rødbrun om vinteren... Rosita hed Rose, da hun kom til den rideskole, hvor jeg rider, men der var en anden hest, der hed det, så hun blev kaldt Rosita i stedet.


Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Rosita